Σταμάτησε να δουλεύει το arc σε Philips 754,καμιά ιδεα;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

dimus13

New member
25 May 2010
41
Καλησπερα στην παρεα.Μετα απο 1 1/2 χρονο και κατι σταματησε να δουλευει το arc.Δοκιμασαμε τα παντα.Αλλα αρνειται να στειλει ηχο.Απο την philips εστειλαν τεχνικο ο οποιος μου ειπε μαλλον θα αλλαξουμε πλακετα.Μπορω να αρνηθω και να ζητησω αντικατασταση?Ή επειδη υπαρχουν και αλλα προβληματα με το sapphi να ζητησω αλλαγη μοντελου πχ 705?.Σε 3 μηνες ληγει η εργοστασιακη των 2 ετων και ξεκιναει η 5ετη του κωτσοβολου οου ειχα κανει.Μηπως να το αφησω για τωρα και να ζητησω αντικατασταση τοτε?Καμια ιδεα?

Εισαι σίγουρος οτι θα στην αντικαταστήσει ο Κωτσοβολος;Ποιο λογικο μου φαινεται οτι θα στην επισκευάσει τουλαχιστον την 1η φορα.Προσωπικά θα την εδινα στην phillips άμεσα.Επιπλεον δυσκολα να στην αντικαταστησει η phillips οσο και να το ζητησεις. Θεωρω πως μονο αν ειναι μη επισκευασιμη η βλαβη γινεται αντικατάσταση.

Καλησπερα στην παρεα.Μετα απο 1 1/2 χρονο και κατι σταματησε να δουλευει το arc.Δοκιμασαμε τα παντα.Αλλα αρνειται να στειλει ηχο.Απο την philips εστειλαν τεχνικο ο οποιος μου ειπε μαλλον θα αλλαξουμε πλακετα.Μπορω να αρνηθω και να ζητησω αντικατασταση?Ή επειδη υπαρχουν και αλλα προβληματα με το sapphi να ζητησω αλλαγη μοντελου πχ 705?.Σε 3 μηνες ληγει η εργοστασιακη των 2 ετων και ξεκιναει η 5ετη του κωτσοβολου οου ειχα κανει.Μηπως να το αφησω για τωρα και να ζητησω αντικατασταση τοτε?Καμια ιδεα?
Την εγγύηση του Κωτσόβολου πότε την έκανες; Εάν την έκανες με την αγορά, ισχύει η 5ετής του Κωτσόβολου και μην μπλέξεις με Philips. Δεν είναι 2+5, εκτός εάν υπήρχε τέτοια επιλογή….

Την εκανα με την αγορα αλλα ο Κωτσοβολος λεει οτι μεχρι τα δυο χρονια μιλαω με philips και μετα αναλαμβανει αυτος.Τωρα η philips εστειλε τεχνικο ο οποιος προφανως ειδε οτι δεν δουλευει το arc δοκιμασε τα παντα και μου ειπε για αλλαγη πλακετας...