Σταμάτησε να δουλεύει το arc σε Philips 754,καμιά ιδεα;

dimus13

New member
25 May 2010
41
Καλησπερα στην παρεα.Μετα απο 1 1/2 χρονο και κατι σταματησε να δουλευει το arc.Δοκιμασαμε τα παντα.Αλλα αρνειται να στειλει ηχο.Απο την philips εστειλαν τεχνικο ο οποιος μου ειπε μαλλον θα αλλαξουμε πλακετα.Μπορω να αρνηθω και να ζητησω αντικατασταση?Ή επειδη υπαρχουν και αλλα προβληματα με το sapphi να ζητησω αλλαγη μοντελου πχ 705?.Σε 3 μηνες ληγει η εργοστασιακη των 2 ετων και ξεκιναει η 5ετη του κωτσοβολου οου ειχα κανει.Μηπως να το αφησω για τωρα και να ζητησω αντικατασταση τοτε?Καμια ιδεα?

Εισαι σίγουρος οτι θα στην αντικαταστήσει ο Κωτσοβολος;Ποιο λογικο μου φαινεται οτι θα στην επισκευάσει τουλαχιστον την 1η φορα.Προσωπικά θα την εδινα στην phillips άμεσα.Επιπλεον δυσκολα να στην αντικαταστησει η phillips οσο και να το ζητησεις. Θεωρω πως μονο αν ειναι μη επισκευασιμη η βλαβη γινεται αντικατάσταση.

Καλησπερα στην παρεα.Μετα απο 1 1/2 χρονο και κατι σταματησε να δουλευει το arc.Δοκιμασαμε τα παντα.Αλλα αρνειται να στειλει ηχο.Απο την philips εστειλαν τεχνικο ο οποιος μου ειπε μαλλον θα αλλαξουμε πλακετα.Μπορω να αρνηθω και να ζητησω αντικατασταση?Ή επειδη υπαρχουν και αλλα προβληματα με το sapphi να ζητησω αλλαγη μοντελου πχ 705?.Σε 3 μηνες ληγει η εργοστασιακη των 2 ετων και ξεκιναει η 5ετη του κωτσοβολου οου ειχα κανει.Μηπως να το αφησω για τωρα και να ζητησω αντικατασταση τοτε?Καμια ιδεα?
Την εγγύηση του Κωτσόβολου πότε την έκανες; Εάν την έκανες με την αγορά, ισχύει η 5ετής του Κωτσόβολου και μην μπλέξεις με Philips. Δεν είναι 2+5, εκτός εάν υπήρχε τέτοια επιλογή….

Την εκανα με την αγορα αλλα ο Κωτσοβολος λεει οτι μεχρι τα δυο χρονια μιλαω με philips και μετα αναλαμβανει αυτος.Τωρα η philips εστειλε τεχνικο ο οποιος προφανως ειδε οτι δεν δουλευει το arc δοκιμασε τα παντα και μου ειπε για αλλαγη πλακετας...