Stanley Kubrick Blu-ray Με ελληνικούς???

Nodens

Senior Member
26 August 2006
495
Είδα ότι το αυστραλέζικο EzyDVD έχει ως pre-order τις 4 ταινίες του Stanley Kubrick σε Blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους!!! Ημερομηνία κυκλοφορίας 9 Απριλίου.

2001 - A Space Odyssey εδώ
Α Clockwork Orange εδώ
The Shining εδώ
Eyes Wide Shut εδώ

Οι 3 πρώτες είναι εκπληκτικές αλλά η τέταρτη...δεν αξίζει φράγκο! Η του ύψους ή του βάθους ο Κιούμπρικ, όταν πηγα στο σινεμά για το Eyes Wide Shut και δεν άντεξα και έφυγα κάπου στην μέση ....με χειροκρότησαν οι λοιποί παριστάμενοι και αρκετοί έφυγαν επίσης!

Απάντηση: Re: Stanley Kubrick Blu-ray Με ελληνικούς???

Οι 3 πρώτες είναι εκπληκτικές αλλά η τέταρτη...δεν αξίζει φράγκο! Η του ύψους ή του βάθους ο Κιούμπρικ, όταν πηγα στο σινεμά για το Eyes Wide Shut και δεν άντεξα και έφυγα κάπου στην μέση ....με χειροκρότησαν οι λοιποί παριστάμενοι και αρκετοί έφυγαν επίσης!

Εντάξει γούστα είναι αυτά.:ernaehrung004:

Εμέμα μου άρεσε όλη η ατμόσφαιρα και το "τριπάκι" στο οποίο τον έριξε η γυναίκα του !
Μιλάμε ο τύπος είδε όλη του τη ζωή μέσα σε δυό μέρες..:2thumb22sup:

4 ταινίες του Stanley Kubrick

Ειναι αδικο για τον δημιουργο ενος βιβλιου η ταινια που εχει δημιουργηθει απ το βιβλιο του να αποδιδεται στον σκηνοθετη της ταινιας..Ο Stephen King εγραψε το μυθιστορημα "The Shining"...

Ειναι αδικο για τον δημιουργο ενος βιβλιου η ταινια που εχει δημιουργηθει απ το βιβλιο του να αποδιδεται στον σκηνοθετη της ταινιας..Ο Stephen King εγραψε το μυθιστορημα "The Shining"...

Με μεταφορα ομως στην οθονη απο stanley καταπληκτικη!!

Το 2001 - A Space Odyssey και το The Shining τα παρέλαβα την παρασκευή από Amazon(Mε αγγλικούς υπότιτλους). Τιμή και τα δυο με μεταφορικά 34 ευρώ. Εικόνα ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Το shining κάπως χειρότερη από το 2001 αλλά το odyssey είχε την καλύτερη εικόνα που έχω δει σε blu!!! :worshippy::worshippy:

Ελα βρε Τζίμη μη κολλάς στα πνευματικά.Τί σχόλιο και αυτό ??/..:smash:
Για ταινίες του Κιούμπρικ μιλάμε !

και όταν αναφερόμαστε στις ταινίες ,τις αποκαλούμε με το όνομα του σκηνοθέτη/δημιουργού τους.

Δεν λέμε "Τα Πουλιά" της Δάφνης Ντυ Μωριέ αλλά του Χίτσκοκ.
Το "Jaws" του Σπίλμπεργκ όχι του Πήτερ Μπέντσλεϊ.
Το "Carrie" του Ντε Πάλμα (και ας είναι διήγημα του Κινγκ επίσης)

κοκ..:idea:

Το 2001 - A Space Odyssey και το The Shining τα παρέλαβα την παρασκευή από Amazon(Mε αγγλικούς υπότιτλους). Τιμή και τα δυο με μεταφορικά 34 ευρώ. Εικόνα ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Το shining κάπως χειρότερη από το 2001 αλλά το odyssey είχε την καλύτερη εικόνα που έχω δει σε blu!!! :worshippy::worshippy:

Το 2001: A Space Odyssey το έχω "δανεικό" σε Blu-ray και είναι άψογο δεδομένης της ηλικίας του.Θα το αγοράσω με ελληνικά όταν βγεί στην Αστραλία.

Το "The Shining" το πήρα σε HD DVD (γιατί παίζω και στα δύο φορμά) από Αμερική,γιατί είναι μεγαλύτερη η εκεί version απ την Ευρωπαϊκή (την οποία μίκρυνε ο Κιούμπρικ για να την κάνει πιό προσιτή).Και πάλι δεδομένης της ηλικίας της δείχνει θαυμάσια !!
(Την ευρωπαϊκή την έχω σε dvd special edition 2disc remastered, με ελληνικούς.Μια χαρά δείχνει..:guitarist:)

Re: Απάντηση: Re: Stanley Kubrick Blu-ray Με ελληνικούς???

Ελα βρε Τζίμη μη κολλάς στα πνευματικά.Τί σχόλιο και αυτό ??/..:smash:
Για ταινίες του Κιούμπρικ μιλάμε !

και όταν αναφερόμαστε στις ταινίες ,τις αποκαλούμε με το όνομα του σκηνοθέτη/δημιουργού τους.

Δεν λέμε "Τα Πουλιά" της Δάφνης Ντυ Μωριέ αλλά του Χίτσκοκ.
Το "Jaws" του Σπίλμπεργκ όχι του Πήτερ Μπέντσλεϊ.
Το "Carrie" του Ντε Πάλμα (και ας είναι διήγημα του Κινγκ επίσης)

κοκ..:idea:

Σωστός!