Star Trek: Starfleet Academy [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

Votes: 2 100.0%

• Total voters
    2
Ρε, δεν έχει πάτο ρεεεεεεεε!!!!!!! Ο gay Klingon με φουστίτσα και το μεθυσμένο hologram (sorry photonic) μας έλειπε από το ST. Ακόμα μια ιδέα η οποία όχι απλώς καταστράφηκε, αλλά μηδένισε στην κυριολεξία και όλες τις αναφορές στο DS9. Φαντάζομαι έχει και πιο κάτω έτσι όπως το πάνε. Άνετα.

• Haha
Reactions: skysound
Μετά από ένα ακόμα επεισόδιο που θα μπορούσε, αλλά δεν, έχουμε ένα ακόμα χειρότερο με χαζοχαρούμενα teenagers και αστειάκια του κ@λου. Χειρότερο από όλα, ότι αρχίσανε και την ψευτοτσόντα. Αυτό μας έλειπε από ST. Καλολαδομένοι teenagers να μαμιόνται. Άσε που έχει τον πιο αδιάφορο θάνατο ever και χωρίς κανένα λόγο. Η άλλη πάντως σε λίγο θα χορεύει ντυπένη χύπισα γύρω από την καρέκλα της στο bridge.

Ρε, δεν σώζεται με τίποτα ρεεεεε!!!!!!!!

Κατάφερα να το τελειώσω και είμαι ακόμα ζωντανός. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Κρίμα για τον Doctor και την επιστροφή του. Για την γελοιότητα με την Dax, δεν θα αναφερθώ καν. Όσο απολαύσαμε την επιστροφή αγαπημένων στο Picard, τόσο απεχθής ήταν η επιστροφή του Doctor.
Όσο για την πολυσυζητημένη συμμετοχή του Giamatti, σε κάθε επεισόδιο, γινόταν και πιο τραγικός και απλά μια καρικατούρα που φωνάζει και κάνει γελοία αστειάκια. Τουλάχιστον προσπαθήσαν να σοβαρέψουν λίγο την Holly Hunter από hippie captain, αλλά νομίζω τα έχει φάει τα ψωμιά της. Δεν ξέρω εάν έχει πάθει εγκεφαλικό κάποια στιγμή στην ζωή της, αλλά έτσι μιλάει μόνιμα πια.
Μακάρι να ακυρωθεί και να μην έχει άλλη σαιζόν, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γλιτώσουμε να δούμε gay γλωσσόφυλα του klingon.

Σημερα ειμουνα στο τσακ να πατησω το κουμπι να το αρχισω στο cosmote αλλα προτιμησα να δω το Joan of Arc του 1948.

Ουτε το πρωτο επεισοδιο δεν βλεπεται ?

Τι να σου πω ρε Ναθ. Εάν ήσουν 15 χρονών, θα σου έλεγα δες το και αποφάσισε. Ειδικά εάν ήσουν και LGBTQ+ woke. Αλλά και πάλι είναι τόσο κακό, που δεν νομίζω ότι ούτε σε αυτούς θα αρέσει. Άστο καλύτερα.