Star Wars - The Old Republic

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,338
Εκεί ψηλά.....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mακραν το πιο εθιστικο τρειλερ που εχω δει ....Ελπιζω να ειναι και το παιχνιδι αναλογο.

Τα γραφικά για online παιχνίδι είναι πολύ καλά. Για να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη όμως χρειάζονται πολλά παραπάνω, ελπίζω να αξίζει.

http://www.swtor.com/

Last edited:
Εχω ήδη κάνει preorder την collectors edition και περιμένω την κυκλοφορία του.Το game αν και mmo θα έχει ξεχωριστά campaings για κάθε class και θα είναι στο στύλ kotor 1-2,αλλά και mass effect με επιλογές που καθορίζουν το τί θα γίνει στην συνέχεια του σεναρίου.

Οτιδήποτε περιέχει είναι digital δώρα (in game). Δεν είδα πουθενά φιγούρα.
Για την φιγούρα θα το αγόραζες η απλά ήταν και αυτός ένας λόγος ?

Άσε να βγεί πρώτα... Γουρούνι στο σακί δεν παίρνουμε.
Προσδοκίες υπάρχουν αλλά αν δεν δούμε λίγο live action μόνο με τρεηλερ δεν γίνεται δουλειά. Και το Force Unleashed ωραία τρεηλερ είχε και μέχρι να τελιώσει το είχες βαρεθεί. Το δε σίκουελ το παράτησα στην μέση...

Απάντηση: Re: Star Wars - The Old Republic

Άσε να βγεί πρώτα... Γουρούνι στο σακί δεν παίρνουμε.
Προσδοκίες υπάρχουν αλλά αν δεν δούμε λίγο live action μόνο με τρεηλερ δεν γίνεται δουλειά. Και το Force Unleashed ωραία τρεηλερ είχε και μέχρι να τελιώσει το είχες βαρεθεί. Το δε σίκουελ το παράτησα στην μέση...

+1

Η collectors που εχει και την φιγουρα δηλαδη ποσο κανει ?

150 euro η collectors αλλά έχει μέσα τον darth Malgus απο gentle giant.Κυρίως για αυτό την τσίμπησα μιάς και έχω μια συλλογή απο αρκετές φιγούρες-statues κτλ.Αλλά και το παιχνιδάκι αναμένεται αρκετά δυνατό.Το μόνο που με χαλάει έιναι ότι είδα κάποια στοιχεία(endgame raids κυρίως) απο wow και αυτό με ξενερώσε λίγο.Αλλά το pvp κομμάτι το έχει αναλάβει ή Mythic(daoc & warhammer) οπότε εκεί θα είμαστε safe.