Starcraft 2 : καταφθάνει !!

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Παιχνίδια βγαίνουν για τα pc, βγαίνουν για τις κονσόλες όμως κάποια βγαίνουν κ για Apple.
Ένα από αυτά είναι κ το ολοκαίνουργιο Starcraft 2 !

Πηγή :
http://pc.ign.com/articles/790/790148p1.html

"Blizzard's StarCraft II will be released on PC and Mac (yes, we said Mac -- Apple gets a peach!), so make sure your graphics card is nice and primed for this one since it won't be on its way to your TV machine any day soon, if ever."

-bye-

Re: Starcraft 2

Μιχάλη δεν είχα πάρει είδηση ότι επιτέλους βγαίνει το SC II. Το βασανίζουν 10 χρόνια το θέμα και όλο υπάρχουν φήμες ότι θα βγει αλλά τίποτα παραπάνω. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι είναι for real!!
(Μήπως να το ανέβαζες και στην κατηγορία με τα games (thread για αναμενόμενα παιχνίδια?)

Μας την "εκανε" η Blizzard.

Περιμενα πως και πως το Diablo III, αλλα στις 19/5 μας σερβιρε το SC II.

Αντε παλι στην αναμονη...

Απάντηση: Starcraft 2

Evanl έχεις δίκιο κ το ανέβασα κ στην άλλη κατηγορία.

wall1-800x600.jpg

Οντως ένα από τα καλύτερα που έπαιζα στα νιάτα μου και είχα εθιστεί επικίνδυνα. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει το 2. Οχι πως θα ξαναεθιστώ αλλά είμαι περίεργος.

Από γραφικά φαίνεται σούπερ. Από gameplay δεν ανησυχώ, η blizzard είναι "σχολείο".

Και να προσθέσω το φανταστικό σενάριο και τα cut scenes (θυμάμαι ότι ανυπομονούσα να τελειώσω την πίστα για να δω το Κινηματογραφικό cut scene)

και τις ατελειώτες ώρες Online στο battlenet με φίλους clan, χαμοοοοοοος . ε ρε τι μου θυμίσατε.

Το τραγικό ειναι οτι σταμάτησα το game μαχαίρι 21/5/2000 ημέρα σημαδιακή για μένα.... κοίτα να δεις συμπτώσεις

Και να προσθέσω την καλύτερη A.I. που έχω δει σε παιχνίδι. Από τα λίγα strategy που ο υπολογιστής ήταν σχετικά δύσκολος αντίπαλος.

Trailer:

Gameplay:

απλα περιμενουμε?
θελω θελω τωραααααααααααα