Tasos_Th Supreme Member 5 September 2006 3,060 Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE 14 December 2006 #1 Τι κοινό έχει η στατιστική με τα strings ( εσώρουχα ) ;;;;
Lepton Supreme Member 19 June 2006 5,346 Γλυφάδα 14 December 2006 #2 Χμμμ... μήπως ότι και τα δύο αποκαλύπτουν πολλά, αλλά αυτά που κρύβουν είναι τα πιο σημαντικά;
Aggelos M. AVClub Fanatic 19 June 2006 11,033 14 December 2006 #3 Ειανι του...πωπού!! ΠΩΠΩ!!! Κοιτα μηνυμα που βρηκε να ειναι το 1000οστό μου!!!!
Άρης Συν. AVClub Enthusiast 17 June 2006 1,034 Αχαΐα 14 December 2006 #4 Re: Απάντηση: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και strings Lepton said: Χμμμ... μήπως ότι και τα δύο αποκαλύπτουν πολλά, αλλά αυτά που κρύβουν είναι τα πιο σημαντικά; Click to expand... Όχι τα πιο σημαντικά θα έλεγα εγώ... ...απλά αυτά που θέλουμε εμείς να χρησιμοποιήσουμε!!
Re: Απάντηση: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και strings Lepton said: Χμμμ... μήπως ότι και τα δύο αποκαλύπτουν πολλά, αλλά αυτά που κρύβουν είναι τα πιο σημαντικά; Click to expand... Όχι τα πιο σημαντικά θα έλεγα εγώ... ...απλά αυτά που θέλουμε εμείς να χρησιμοποιήσουμε!!
Tasos_Th Supreme Member 5 September 2006 3,060 Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE 14 December 2006 #5 και τα δύο αποκαλύπτουν πολλά, αλλά αυτά που κρύβουν είναι τα πιο σημαντικά Click to expand... έτσι. μας δείχνουν πολλά αλλά λρύβουν την ουσία
και τα δύο αποκαλύπτουν πολλά, αλλά αυτά που κρύβουν είναι τα πιο σημαντικά Click to expand... έτσι. μας δείχνουν πολλά αλλά λρύβουν την ουσία
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,440 Athens, Greece 14 December 2006 #6 Re: Απάντηση: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και strings anasthom said: έτσι. μας δείχνουν πολλά αλλά λρύβουν την ουσία Click to expand... Xεχε... πετυχημένο...
Re: Απάντηση: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και strings anasthom said: έτσι. μας δείχνουν πολλά αλλά λρύβουν την ουσία Click to expand... Xεχε... πετυχημένο...