στειλτε φτηνα sms ...

δεν ξερω για το αν χρειαζεται συνδεση στο διαδικτυο, γιατι εχει και επιλογη για να δουλευει σαν το κυριως sms.
δοκιμασε το, ειναι καλο!

ps
το μονο που μου τη ''χαλαει'' ειναι το εικονιδιο του

Αν δεν υπάρχει σύνδεη με δίκτυο δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Για το σπίτι και το γραφείο δλδ είναι μια χαρά :-)

Συγνώμη αλλά είναι γελοίο να το συζητάμε αν χρειάζεται σύνδεση με δίκτυο.

Μπαίνεις με safari σε ένα σωρό sites που στέλνουν δωρεάν sms , το οποίο το κάναμε από τον καιρό που ανακαλύφθηκε το sms....

τασο τωρα που λες για σαφαρι .υπαρχει καποιο προγρ που να σπαει wep key για το φον?

βρηκα ενα αλλα μαλον μονο πληροφοριες και κρυφα δικτυα μπορει να βρει.netstubler.

Re: Απάντηση: στειλτε φτηνα sms ...

τασο τωρα που λες για σαφαρι .υπαρχει καποιο προγρ που να σπαει wep key για το φον?

Έχει τίποτα το ιδιαίτερο το φον? Ποιας εταιρείας είναι; Αν είναι standard wep encryption τότε απλά το σπας με ένα wireless sniffer και ένα προγραμμα σαν το airsnort. Εξαρτάται το επίπεδο κάθε χρήστη βέβαια. Το ίδιο ισχύει και για wpa-psk ή wpa2-psk με encryption AES/TKIP.
Γενικά είναι σχετικά εύκολο να σπάσει οποιοδήποτε δίκτυο αρκει να μην είναι WPA enterprise ή έχει κάποια custom-ιά. Τότε χρειάζεσαι άλλες μεθόδους.

τα ξερω τα προγραμματα που λες τα χω στο λαπτοπ .στο αιφον δεν γινεται να μπουν

Ενα λεπτό γιατί με μπέρδεψες. Σκοπός είναι να σπάζεις κλειδιά on-the-go με το iphone?

Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα προγραμμα γι'αυτό αλλά δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο. Ενα πειραγμένο BSD σε ένα arm processor δεν τρέχει άλλωστε;

Το δυσκολο δεν είναι να κάνεις generate ένα wep κλειδι. To aircrack-ng μπορεί να δουλέψει μια χαρά με το iphone δεν είναι τίποτα. To δύσκολο είναι να πιάσεις κίνηση απ'το AP γιατί χρειάζεσαι sniffer. Τώρα πόσο εύκολο είναι να κάνεις port ενα sniffer σαν το wireshark για παραδειγμα στο iphone είναι άλλο θέμα...

Χρόνο να έχεις...

Απάντηση: Re: στειλτε φτηνα sms ...

ναι για το iphone λεω.αν καποιος βγαλει ενα τετοιο προγραμμα πολλοι θα χαρουν-bye-
Ενα λεπτό γιατί με μπέρδεψες. Σκοπός είναι να σπάζεις κλειδιά on-the-go με το iphone?

Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα προγραμμα γι'αυτό αλλά δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο. Ενα πειραγμένο BSD σε ένα arm processor δεν τρέχει άλλωστε;

Το δυσκολο δεν είναι να κάνεις generate ένα wep κλειδι. To aircrack-ng μπορεί να δουλέψει μια χαρά με το iphone δεν είναι τίποτα. To δύσκολο είναι να πιάσεις κίνηση απ'το AP γιατί χρειάζεσαι sniffer. Τώρα πόσο εύκολο είναι να κάνεις port ενα sniffer σαν το wireshark για παραδειγμα στο iphone είναι άλλο θέμα...

Χρόνο να έχεις...