ΣΤΕΛΙΟ ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....

.....Για την ανθρώπινη (και όχι μόνο) υποστήριξη σου όλα αυτά τα χρόνια, σε ένα Forum που για τους περισσότερους απο εμάς ήταν η μισή τους ζωή.
.....Γιά την συμπαράστασή σου σε αυτη την συνέχεια και μάλιστα σε μιά περίοδο της ζωής σου ,όπου τίποτα εύκολο δεν υπάρχει.

Εμείς είμαστε εδώ, συνοδοιπόροι στο ίδιο καράβι που ευτυχώς προλάβαμε να μην βυθιστεί, όσο και εαν αυτο στα αυτιά κάποιων ακούγεται παράξενα.
Τώρα πιά είναι η ώρα να κάτσεις και να μετρήσεις...τι είχες και τι έχασες...τι έδωσες και τι πήρες.....πόσο έκλαψες και πόσο γέλασες....είμαι σίγουρος πως έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου και πάνω απο όλα είμαι σίγουρος πως σύντομα θα ξαναέχουμε κοντά μας τον άνθρωπο που τόσο πολύ μας έχει λείψει τις τελευταίες ημέρες.
Θα ήταν τιμή μας εαν κάποια στιγμή ,όταν εσύ και μόνο εσύ το κρίνεις σωστό ξαναδούμε τον κατάλογο των μελών να κοσμείται με το ονομά σου.Εμεις θα είμαστε εδώ για το καλύτερο....για την συνέχεια μιάς ιστορίας που δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστεί ποτέ.
Αυτη την ώρα όπως έχει γράψει και ο Λουντέμης, δεν είναι ώρα για να μετρήσουμε ποιανού τα δάκρυα είναι πιο καυτά....μπορεί πιο καυτά να είναι αυτου που ακόμη δεν έχουν χυθεί.Αυτη η ώρα για εμάς είναι η υποχρέωση της συνέχειας απέναντι στα χιλιάδες μέλη του Forum αλά και απέναντι σε εσένα.
Κανείς δεν είναι ήρωας και κανείς δεν σηκώνει πιο βαρύ σταυρό απο εσένα τουλάχιστον ετούτη την στιγμή.Εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για εσένα, και νομίζω μαζί με εμένα ολόκληρο το AvClub.
ΣΤΕΛΙΟ ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

Σημ:Θεώρησα υποχρέωσή μου να γράψω δυό αράδες για τον Στέλιο μέσα απο το νέο μας σπίτι και να του απευθύνω μιά πρόσκληση.Με τον Στέλιο ποτέ μου δεν ήμουνα αυτο που λέμε <κολλητός>, όμως πάντα μέσα μου και ανεξάρτητα απο τις όποιες διαφωνίες μου στις κρίσεις η αποφάσεις του, ένοιωσα πως έχουμε και μπορούμε να πούμε και δυό πράγματα παραπάνω.
......χαίρομαι που ακόμη δεν το έχω μετανοιώσει.

Last edited:
...αν δεν ηταν ο Στελιος ο οποιος απο την τσεπη του συντηρουσε το avforum, αυτη η τεραστια παρεα θα ειχε χαθει προ πολλου...
Ακομα και την πλεον κρισιμη ωρα, οπου ο Στελιος αντιμετωπιζε (και αντιμετωπιζει) τεραστια οικονομικα και αλλα προβληματα, ειχε το καθαρο μυαλο να μας δωσει το "ΟΚ" για την δημιουργια αυτου του νεου χωρου που λεγεται AVClub, χωρις ουτε καν να σκεφτει για καποιου ειδους ανταλλαγμα!
Αυτο τα λεει ολα για τον χαρακτηρα αυτου του ανθρωπου....
ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ και ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Πάνω από όλα ο άνθρωπος,

και σε αυτή την περίπτωση το ευχαριστώ στο ΣΤΕΛΙΟ ΣΙΔΕΡΑΚΗ είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε.

Αυτές τις ημέρες προσπαθούσα να βρω τα λόγια αλλά μάταια για να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα. Μπράβο ρε Γιάννη που έκανες την αρχή...

Στέλιο σε περιμένουμε..........

Αν και από τα όχι τόσο παλιά μέλη, όταν χρειάστηκα την βοήθεια του Στέλιου και σε επαγγελματικό επίπεδο η προσωπική μου εμπειρία ήταν άριστη. Πάνω από όλα θα μου λείψει η απάντηση του στο ''καλημέρα (θα με συγχωρήσουν οι διαχειρηστές) σκατόγαυρε'' που του έλεγα όποτε τον έπαιρνα τηλέφωνο. Δεν τον ήξερα πολύ καλά, ούτε ξέρω το τι έχει κάνει στο φόρουμ και το τι είχε γίνει στο παρελθόν. Απλά ξέρω ότι για μένα αυτό που συνέβη με στεναχώρησε αφάνταστα και η σκέψη μου είναι μαζί του.
Στέλιο μην φοβάσαι τίποτα, όλοι κάποια στιγμή είμαστε από κάτω. Σου εύχομαι να ορθοποδήσεις το γρηγορότερο δυνατόν και να σε ξαναδούμε κοντά μας.

Καλή τυχη σκατόγαυρε!!!!!!

Πατρικίδης Μάριος

Last edited:
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια τα οποία να μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που να χωράει στον ανθρώπινο νου.

Για όλους εμάς θα είσαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ο άνθρωπος που μας ένωσε, ο άνθρωπος που μας ανέχτηκε, ο άνθρωπος που πίστεψε σε αυτή τη μεγάλη παρέα.

Αυτή η παρέα είναι εδώ και θα συνεχίσει να υπάρχει όπως κι εσύ ο ίδιος επιθυμείς, μακρυά από συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις.

Όταν θα περάσει η "φουρτούνα" σου και θα καταλαγιάσουν τα πράγματα, εμείς θα είμαστε εδώ και θα σε περιμένουμε να έρθεις ως το ΠΡΩΤΟ μέλος αυτής εδώ της παρέας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου έδωσες τη δυνατότητα να υπάρχω εδώ και να εκφράζομαι ελεύθερα.
Ειλικρινά.

Με την σειρά μου κ εγώ εύχομαι να ανέβεις πάλι εκεί που ήσουν κ ακόμα ψηλότερα. Να ξαναβρείς την ηρεμία σου κ να είσαι σύντομα κοντά μας. Ότι καλύτερο από τα βάθη της ψυχής μου. :)

Με τη σειρά μου κι εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω το Στέλιο για όλα.

Ελπίζω κι εύχομαι μόνο, να μην τον απογοητεύσουμε για την κίνηση αυτή.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι να δω το όνομα του Στέλιου στα μέλη θα έχω
τις απορίες μου και τις αμφιβολίες μου για την κατάληξη του αξέχαστου avforum, όσο και τις επιφυλάξεις μου και τις φοβίες μου για την εξέλιξη αυτού του forum.

Τα παραπάνω λόγια πάρτε τα σας παρακαλώ εντελώς καλοπροαίρετα και σίγουρα δεσμευτικά για την δική μου ταπεινή προσπάθεια στην καθιέρωση αυτού του νεοσύστατου χώρου.

Στέλιο σε περιμένουμε...

Συμφωνω με τον Γιάννη και τον Στέργιο, ενα ευχαριστώ γιατι μεσα απο τη φιλοξενία σου μου δώθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω φίλους.
Και να θυμασαι καθε μερα ο ηλιος βγαίνει για όλους!

Φίλε Στέλιο εύχομαι ότι καλύτερο και ανώδυνο για εσένα και την οικογένειά σου.

Εύχομαι να ορθοποδήσεις σύντομα και να σε δούμε κοντά μας.

Η συνεργασία μας για εμένα ήταν από τις καλύτερες που είχα με κατάστημα του χώρου.

Να είσαι πάντα καλά.

Ευχαριστώ για όλα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα στο Στέλιο, για την τεράστια προσφορά του. Εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα και αβασάνιστα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και να επανέλθει δριμύτερος κοντά μας.

Στέλιο σε ευχαριστούμε...

Όμως προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον έτερο Καππαδόκη, διότι το www.avforum.gr δημιουργήθηκε από δυο. Τον Στέλιο Σιδεράκη και τον Ανδρέα Καφάτο. Θεωρώ υποχρεώσή μου, τώρα που το www.avforum.gr αποτελεί παρελθόν να ευχαριστήσω και τους δυο δημιουργούς για αυθτό που δημιούργησαν το καλοκαίρι του 2000.

Προσυπογράφω απόλυτα την άποψη του κου Βλασίδη.
Σας ευχαριστούμε
Φιλικά
Γιάννης

Ηταν Φθινόπωρο του 2000 όταν ένα τηλεφώνημα του φίλου Βλάση, μου άνοιξε την πόρτα του AVFORUM. Πού να φανταστώ τότε ότι αυτή την πόρτα θα την ανοιγοκλείνω πιό συχνά και από του σπιτιού μου. Επειδή λοιπόν το σπίτι τώρα μου φαίνεται άδειο, θα παρακαλούσα και εγώ με τη σειρά μου τον Στέλιο να βρεί τη δύναμη, να σηκωθεί πάνω από τις δύσκολες περιστάσεις, και να βρεθεί κοντά μας. Οι φίλοι δε λένε Ευχαριστώ, οι φίλοι όμως πρέπει να είναι μαζί.

Επειδή δεν μου αρέσει να μιλάμε σε χρόνους παρελθοντικούς....που είσαι ρε Στέλιοοοο??? Άντε ρε τρελό αγόρι μπες να σε δούμε! Μόνο άμα γραψουμε για τον γαύρο θα κάνεις κίνηση???