Στέλιος Π. και D I M __ Z Καλή Αρχή!

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Στέλιος Π. και D I M __ Z αναλαμβάνουν καθήκοντα συντονιστή στη DIY .

Συστάσεις δε χρειάζονται είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι τους έχετε γνωρίσει εδώ γύρω :-)

Προσωπικά ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι συντονιστής της DIY - μια από τις καλύτερες κατηγορίες ανεξαρτήτως περιεχόμενου στην Ελλάδα ΙΜΗΟ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της κατηγορίας που μοιράζουν απλόχερα γνώσεις και συνεχίζουν με το μεράκι τους να μας εμπνέουν.

Θέλω να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία!
Στέλιο και Δημήτρη καλώς ήρθατε, Με τις ιδέες και το μεράκι σας είμαι σίγουρος ότι μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Καλή Αρχή!

έχεις δίκιο Τάσο, η diy είναι μία από τις καλύτερες κατηγορίες ...

αυτό οφείλεται κυρίως στα μέλη ...

η χαρά της δημιουργίας και της γνώσης είναι μοναδική αίσθηση ...

ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην κατηγορία αν και είμαι σίγουρος οτι εδώ θα τριγυρίζεις πάλι ....
και που θα πάει, αργά ή γρήγορα θα σε καταφέρουμε να παίξεις και με καμιά λαμπίτσα .....

Καλή δύναμη παλικάρια, είμαι βέβαιος πως θα τα πάτε άριστα - τόσα χρόνια γνωριζόμαστε άλλωστε εδώ μέσα, ξέρουμε λίγο πολύ ο ένας τον άλλο-.
Η λειτουργία της κατηγορίας συνεχίζεται και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί κιόλας
Σιδεροκέφαλοι

Καλή αρχή, παίδες! Πολύ χαίρομαι που θα αναλάβετε τη DIY!

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στους Κωνσταντίνο και Τάσο που κρατούσαν την κατηγορία τόσο καιρό!

Κωστή και Τάσο ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα για την συνεργασία, το ήθος και
τις προσπάθειες που καταβάλατε τόσο καιρό να μείνει η κατηγορία μια χομπίστικη όαση!

Μήτσο και Στέλιο, καλή δύναμη!!

έτσι ...

ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και νομίζω οτι είναι καλό το timing για μία μάζωξη ...

έχουμε καιρό να μαζευτούμε, και θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε / ευχαριστήσουμε τον Τάσο και τον Κωνσταντίνο για όσα έχουν προσφέρει στο χωριό μας και που θα συνεχίσουν να προσφέρουν και σαν απλά μέλη ...

stay tuned ...

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες.

Αν και αναλογιζομενος την ποιοτητα των διαχειριστων αυτης της κατηγοριας (απο το 2008 τουλαχιστον που θυμαμαι) μου φαινονται "μεγαλα" τα παπουτσια...

:worshippy:

Κώστα και Τάσο νά είστε καλά γι' όσα μας προσφέρατε σαν διαχειριστές.

Σιδεροκέφαλοι και καλές δουλειές οι νέοι διαχειριστές.