Stereophile περιοδικό

We know it ! :) Yeah, Giname amerikanoi my friend , We receive the magazine since 2004 !

Το τρομερά αστείο ξέρετε ποιό είναι ? Μου ήρθε ένα e-mail από Stereophile οτι τον Σεπτέμβρη λήγει η συνδρομή σας κτλ. κτλ. ανανεώστε τώρα με πχ. 80 δολλάρια για International για 2 χρόνια η κανονική έκδοση. Πατάω ΟΧΙ , δηλαδή οτι επιθυμώ να ανανεώσω για 1 χρόνο με πχ 50 δολλάρια. Και ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Πετάγεται παράθυρο stereophile ότι σε 1 λεπτό μέσα (με counter) εαν αποφασίσεις για 2 χρόνια συνδρομή μόνο 60 κάτι δολλάρια... εεε.. ΕΙΠΑ ΝΑΙ ! Στο περίπτερο έχει 10 ευρώ ! ΗΜΑΡΤΟΝ , Εγώ με 45 ΕΥΡΩ γράφθηκα για 2 επιπλέον έτη. !

Και εγώ αγόρασα την ηλεκτρονική μορφή με 13 δολλάρια .....για 1 χρόνο
τα ελληνικά περιοδικά έχω σταματήσει να τα παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια...Τζάμπα λεφτά....γιά το τίποτα

η ηλεκτρονικη εκδοση ειναι και οικολογικη. :slug:

1. To stereophile σε έντυπη μορφή έχει 6,5 € και όχι 10€.
2. Οικολογική; εννοείς ότι κάποια τμήματα ανακυκλώνονται; γιατί αλλοιώς δεν βλέπω οικολογία!
3. Διαννοείσαι να πούμε το ίδιο και για τα βιβλία; δηλαδή φτάσαμε να γίνει το βιβλίο κτήμα στη μεγάλη μάζα και πάμε πάλι για αποκλεισμούς;
Μια χαρά είναι η έντυπη μορφή, όαση ετών γιατί τώρα να την αλλάξω;

Χωρίς πλάκα… δεν ξέρω γιατί ακόμα αγοράζω Ελληνικά περιοδικά…
Η μεγαλύτερη πλάκα δε είναι ότι το τα Ελληνικά περιοδικά τα αγοράζω από περίπτερο … δυο-τρία περιοδικά το χρόνο από περίπτερο… τα πλερώνω περισσότερο από τη συνδρομή στο stereophile :-(

Γιατί τα περιοδικά τα παίρνεις στο κρεβάτι, στην παραλία, στην τουαλέτα, στο σαλονάκι του γιατρού (αγχολυτικό), στο κομμωτήριο, περιμένοντας να γίνει το φαγητό, πίνοντας καφέ στο καφενείο μεσημέρι κάτω από τον πλάτανο του χωριού, στο δημοσιοϋπαλληλικό γραφείο, στη σκοπιά...

Το χειμώνα πέρασα έναν μήνα, για πολλές ώρες, στο νοσοκομείο δίπλα στη μάνα μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα όταν κατέβηκα να πάρω οινόπνευμα από το κυλικείο και είδα κρεμασμένο τον Ήχο. Μου φάνηκε ότι ο παράδεισος είχε πιαστεί σε μανταλάκι και με περίμενε.

Τα περιοδικά και οι εκδόσεις είναι από τις τελευταίες μεγάλες στιγμές του πολιτισμού μας. Δυστυχώς πιέζονται από το διαδίκτυο και ένα μετά το άλλο θα κλείσουν. Στην απώλειά τους και με την πάροδο των χρόνων θα φανεί τι χάσαμε...

Γιατί τα περιοδικά τα παίρνεις στο κρεβάτι, στην παραλία, στην τουαλέτα, στο σαλονάκι του γιατρού (αγχολυτικό), στο κομμωτήριο, περιμένοντας να γίνει το φαγητό, πίνοντας καφέ στο καφενείο μεσημέρι κάτω από τον πλάτανο του χωριού, στο δημοσιοϋπαλληλικό γραφείο, στη σκοπιά...

Το χειμώνα πέρασα έναν μήνα, για πολλές ώρες, στο νοσοκομείο δίπλα στη μάνα μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα όταν κατέβηκα να πάρω οινόπνευμα από το κυλικείο και είδα κρεμασμένο τον Ήχο. Μου φάνηκε ότι ο παράδεισος είχε πιαστεί σε μανταλάκι και με περίμενε.

Τα περιοδικά και οι εκδόσεις είναι από τις τελευταίες μεγάλες στιγμές του πολιτισμού μας. Δυστυχώς πιέζονται από το διαδίκτυο και ένα μετά το άλλο θα κλείσουν. Στην απώλειά τους και με την πάροδο των χρόνων θα φανεί τι χάσαμε...

Πολύ σωστά!
΄Αλλωστε μπορούμε εύκολα να ανακυκλώσουμε τα παλιά μας περιοδικά
σε ένα μπλέ κάδο ανακύκλωσης.