Είχα HTC και πήγα στο iPhone 4. Το κόστος ήταν το ίδιο και στα δύο τηλέφωνα αν και το HTC είχε βγει πριν το iPhone 4, περισσότερο σαν ανταγωνιστής του iPhone 3GS με την τιμή ενός iPhone. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά το HTC δεν αναβαθμιζόταν και έδειχνε σημάδια κόπωσης και δυσλειτουργίας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η μία αγαπημένη μου εφαρμογή (Aldiko) μου ζήτησε να την αναβαθμίσω, όπως και έκανα, και πλέον δεν λειτουργούσε γιατί δεν υποστήριζε την έκδοση Android που είχα, που δεν μπορούσα να αναβαθμίσω. Το HTC το χάρισα, καθώς η τιμή του είχε πέσει στα τάρταρα. Αντίθετα το iPhone το έχω ακόμη και τώρα, μετά από τόσα χρόνια έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις, η μπαταρία δεν έχω καταλάβει αν έχει πέσει σε απόδοση, έχει πολύ καλύτερο ήχο , το HTC είχε τραγικό ήχο, και το λειτουργικό μου αρέσει πολύ περισσότερο, όχι οτι είχα και μεγάλο πρόβλημα με το Android σαν χρήση, απλά ήθελε περισσότερο να ασχολείσαι μαζί του και για να κάνεις τα ίδια πράγματα ήθελε λίγο περισσότερο κόπο και η φιλοσοφία ήταν διαφορετική.
Πλέον το iOS8 δεν θα τρέξει στο iPhone 4 , αλλά δεν υπάρχει λόγος να το δώσω, λειτουργεί ακόμη άψογα. Με την ησυχία μου όταν μπορέσω θα πάρω ένα πιο καινούριο iPhone.
Με το iPhone, (όπως και το iPad 2 που πήρα αργότερα), αισθάνομαι οτι δεν πέταξα τα λεφτά μου.