Καλησπέρα σε όλους.
Αρχάριος στον χώρο και θέλω να στήσω ένα home cinema με budget 500-600 Ευρώ. Ο χώρος μου είναι περίπου 30 τμ, ενιαία σαλονοκουζίνα.
Το θέλω κατά 60% ταινίες, 20-30% Nova αθλητικά, 10-20% μουσική.
Κάνοντας μια επίσκεψη στο odes, μου πρότειναν το παρακάτω:
Ενισχυτής: Yamaha RX-V477
Ηχεία 5.0: Taga harmony TAV-506 v.2 Set Black - 5.0
Και αγορά αργότερα ενός subwoofer εφόσον δε με παίρνει οικονομικά τώρα.
Από λίγο ψάξιμο στο φορουμ, είδα ότι ίσως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για ενισχυτή, πχ Pioneer VSX-924.
Θα είναι εντάξει ο pioneer με το σετ Taga?
Έχει να προτείνει κάποιος άλλον συνδυασμό ενισχυτή και ηχείων σε αυτά τα χρήματα?
Υπόψιν, δε θέλω να ξοδέψω και πολλά ειδικά στα ηχεία, μιας και είμαι σε ενοίκιο. Σε 1-2 χρόνια πιστεύω θα πάω σε δικό μου σπίτι, οπότε εκεί θα μπορώ, βασει διαστάσεων και χωροταξίας να επενδύσω κάτι παραπάνω.
Κάποιοι φίλοι μου λένε να μην αγοράσω τίποτα μέχρι να πάω σε δικό μου σπίτι, αλλά με τρώει..
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.
Αρχάριος στον χώρο και θέλω να στήσω ένα home cinema με budget 500-600 Ευρώ. Ο χώρος μου είναι περίπου 30 τμ, ενιαία σαλονοκουζίνα.
Το θέλω κατά 60% ταινίες, 20-30% Nova αθλητικά, 10-20% μουσική.
Κάνοντας μια επίσκεψη στο odes, μου πρότειναν το παρακάτω:
Ενισχυτής: Yamaha RX-V477
Ηχεία 5.0: Taga harmony TAV-506 v.2 Set Black - 5.0
Και αγορά αργότερα ενός subwoofer εφόσον δε με παίρνει οικονομικά τώρα.
Από λίγο ψάξιμο στο φορουμ, είδα ότι ίσως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για ενισχυτή, πχ Pioneer VSX-924.
Θα είναι εντάξει ο pioneer με το σετ Taga?
Έχει να προτείνει κάποιος άλλον συνδυασμό ενισχυτή και ηχείων σε αυτά τα χρήματα?
Υπόψιν, δε θέλω να ξοδέψω και πολλά ειδικά στα ηχεία, μιας και είμαι σε ενοίκιο. Σε 1-2 χρόνια πιστεύω θα πάω σε δικό μου σπίτι, οπότε εκεί θα μπορώ, βασει διαστάσεων και χωροταξίας να επενδύσω κάτι παραπάνω.
Κάποιοι φίλοι μου λένε να μην αγοράσω τίποτα μέχρι να πάω σε δικό μου σπίτι, αλλά με τρώει..
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.