Στο ψάξιμο κι εγώ

nik21

New member
26 February 2010
88
Χαλκίδα
Γεια χαρά παιδιά και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε.

Ετοιμάζομαι για μετακόμιση και ψάχνω μια τηλεόραση με τα εξής χαρακτηριστικα:

- απόσταση θέασης: 2,5 - 3 μέτρα.
- τιμή: μέχρι 1000 Ευρώ.
- χρήση: περίπου 3-4 ώρες τη μέρα. (συνήθως βραδυνές ώρες)

Αυτό που με ενδιαφέρει και δεν έχω καταφέρει να βρω πολλές πληροφορίες είναι το εξής:
Την τηλεόραση τη χρειάζομαι κυρίως για δύο πράγματα:
1) για αθλητικά και
2)να βλέπω σειρές και ταινίες, αρκετές σε 720p.
Εδώ χρειάζομαι τα φώτα σας.
Για να αναπαράγω αρχεία avi και mkv από εξωτερικό σκληρό ή φλασάκι, θα πρέπει λογικά η τηλεόραση να έχει θύρα usb και κάποιο player που να τα αναγνωρίζει προφανώς.
Αν οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο srt, θα παίζουν;

Έχετε να μου προτείνεται κάποια μοντέλα με αυτά τα χαρακτηριστικά;

Από θέμα ιντσών λογικά θα πρέπει να πάω σε 40ρα tv. Πάντως και σε 37'' αν έχετε κάποια υπόψη, δεν χάλασε ο κόσμος.

υγ. gamer δεν είμαι, αλλά επειδή έχω στην άκρη του μυαλού μου την αγορά ps3, καλό είναι να με καλύπτει ως ένα βαθμό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.

Στα τρια μέτρα θα σου έλεγα να πας στις 46" για να μην αναστενάζεις μετά:bang:!
Αν δεν θες να περιμένεις την "νέα εσοδεία" που έρχεται, νομίζω ότι η τηλεόρασή σου στις 40" είναι η Samsung 40b650 στα 788 ευρώ, προσφορά στον Λημναίο, πολύ καλή τιμή για μια εξαιρετική τηλεόραση γενικής χρήσης, full HD, 100 hz, usb 2.0, ethernet και "τα πάντα όλα":award:. Στις 46" η ίδια τηλεόραση είναι στα 1135 ευρώ στον Λημναίο ή στον Tsampa.
Την 40b650 την έχω και εγώ και είναι απόλυτα ευχαριστημένος:aktion033:. Υπάρχει σχετικό νήμα κατόχων όπου μπορείς να πληροφορηθείς ότι ενδιαφέρεσαι!-bye-

Από θέμα ιντσών λογικά θα πρέπει να πάω σε 40ρα tv. Πάντως και σε 37'' αν έχετε κάποια υπόψη, δεν χάλασε ο κόσμος.

Σε αυτο ειδικα κανεις λαθος , 46" το ελαχιστο αν σκοπευεις να βλεπεις HD...διαβασε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54379