Στόχος οι 3D DSLRs για τη Sony εντός του 2010

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,724
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1082432&cid=185

Η Sony αναμένεται να ρίξει αρκετά έντονα το βάρος της στην ενσωμάτωση της 3D τεχνολογίας στη σειρά φωτογραφικών μηχανών Alpha εντός του 2010, όπου αναμένονται και τα πρώτα μοντέλα. Μετά από μία σειρά από άλλα προϊόντα της εταιρίας που θα ενταχθούν στην κατηγορία των 3D compatible και οι DLSR a μηχανές θα μπουν στο νέο αυτό χώρο της τεχνολογίας, κάτι που σημαίνει πως οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τρισδιάστατα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Με αυτή της την πρωτοβουλία, η Sony αναμένεται να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της, ακόμη και πριν ανακοινώσει αρκετές λεπτομέρειες για αυτή την πρωτοβουλία.

Να δω captures στυλ viewmaster και τι στον κοσμο.....

Προφανως στοχευουν σε διαφορετικο αγοραστικο κοινο απο αυτο των Dslr πλεον...μιας και στο παραδοσιακο πεδιο πωλησεων εχουν κατατροπωθει.

Ενδιαφερον παντως.

Θα υιοθετησουν διπλους φακους ?

Δηλαδή θα χρειάζεσαι γυαλιά για να βλέπεις τις φωτογραφίες που τραβάς? Και εκτός αυτού, εκτός απο τα μπλέ-κόκκινα γυαλιά, για να δεις 3d θα χρειάζεσαι και κατάλληλη οθόνη (+3000Ε). Δεν νομίζω ότι συμφέρει..Εκτός και αν κάποιος θέλει να δει τις φωτογραφίες του με εντελώς αλλιωμένα χρώματα (κόκκινα-μπλε).

έχοντας βιώσει τι θα πει πραγματικό 3d (όχι με τα χάρτινα ψευτογυαλιά) θα μου άρεσε να έχει και αυτήν την επιλογή η slr μου. Όμως δεν βλέπω να την χρησιμοποιώ γιατί ως
εραστής της sigma, ώσπου να βγάλει επιλογή 3d εγώ θα έχω δισέγγονα....