στον ουρανό σε γύρευα και στη γη σε βρήκα...

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Είναι καιρός τώρα που ψάχνομαι για ενισχυτή, όσο να ναι είχα κι έναν κρυφό πόθο που τον έψαχνα βασικά στο εξωτερικό (ebay) και γενικά σε αγγελίες έξω γιατί εδώ δε φανταζόμουν να βρω άκρη αλλά οι τιμές... άπιαστες.

Και ξαφνικά τον βλέπω σε τιμή καλή εδώ στην Αθήνα και μένω κάγκελο...:drummer:

Στην αρχή δεν το πίστευα... :speechless-smiley-0 κι όμως έτσι ήταν -εδώ θέλω να ευχαριστήσω το παιδί που μου τον πούλησε- και τώρα το... εργαλείο στολίζει πλέον το χώρο μου!

Θα βάλω κάποιες φωτογραφίες για να δω αν θα το βτείτε...:grinning-smiley-043

Attachments

• s4.jpg
    s4.jpg
    50.3 KB · Views: 351
  • s1.jpg
    s1.jpg
    101.3 KB · Views: 350
  • s2.jpg
    s2.jpg
    126.5 KB · Views: 352
  • s3.jpg
    s3.jpg
    67.9 KB · Views: 352
Sorry είχα πεταχτεί μια βόλτα μέχρι το ... Πασαλιμάνι... :BDGBGDB55:

Τι ακόμα δεν το βρήκατε? Παιδιά είναι πολύ εύκολο το κουιζάκι, να βοηθήσω λίγο... τρανζιστοράτος, λίγα watt, καθαρή τάξη Α...

Καλορίζικος...ωραίο εργαλείο φαίνεται,όσο και στο εσωτερικό!

Μεγειά και από μένα και ..... ζηλεύω λίγο ( με την καλή έννοια)
μιας και έχω διαβάσει ότι είναι καλός συνδυασμός με τα Proac που έχω,
και είναι από τους ενισχυτές που ονειρεύομαι για αναβάθμιση (κάποτε)

περιμένουμε εντυπώσεις και σύγκριση με τον προηγούμενο...
(EDIT τώρα μόλις διαπίστωσα ότι τα ηχεία σου είναι σχετικά "διαφορετικά" , μονόδρομα με πολύ υψηλή ευασθησία , για ότι σημαίνει...)

Last edited:
Σας ευχαριστώ και τους δυό σας.

@kiriak: Κι εγώ τον είχα στο μάτι αρκετό καιρό και σε ανύποπτο χρόνο έπεσα εντελώς τυχαία πάνω του. Για λεπτομερή σύγκριση θα επανέλθω σύντομα γιατί δεν έχω προλάβει να τον ακούσω όσο θα ήθελα, αλλά από το λίγο που άκουσα το ΣΚ... τι να συγκρίνεις...

Τα ηχεία με μια μικρή/εντελώς ερασιτεχνική πατέντα δεν είναι πλέον ακριβώς μονόδρομα...:coool: Βέβαια ανάποδα το έπιασα (πάλι) το θέμα αλλά με βλέπω να πηγαίνω και για ηχεία... κάποια στιγμή... κι αυτή τελικά είναι όλη η ομορφιά, η αναζήτηση για κάτι καλύτερο.

δεν το επιασες αναποδα...

ο ενισχυτης ειναι εξαιρετικος (και εχω ακουσει τον δικο σου,και εννοω τον δικο σου.. οσο και τον μεγαλυτερο).στ αληθεια πολυ καλο μηχανακι ..

καλες ακροασεις και γρηγορα με ηχειο ανταξιο του...

Re: Απάντηση: στον ουρανό σε γύρευα και στη γη σε βρήκα...

δεν το επιασες αναποδα...

ο ενισχυτης ειναι εξαιρετικος (και εχω ακουσει τον δικο σου,και εννοω τον δικο σου.. οσο και τον μεγαλυτερο).στ αληθεια πολυ καλο μηχανακι ..

καλες ακροασεις και γρηγορα με ηχειο ανταξιο του...

-Για βάλε υπότιτλο Δημήτρη... έχεις ακούσει το συγκεκριμένο κομμάτι...?

-Τώρα όσο για τα harbeth απ' ότι κατάλαβα όλοι με τέτοια παίζουν...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: στον ουρανό σε γύρευα και στη γη σε βρήκα...

-Για βάλε υπότιτλο Δημήτρη... έχεις ακούσει το συγκεκριμένο κομμάτι...?

-Τώρα όσο για τα harbeth απ' ότι κατάλαβα όλοι με τέτοια παίζουν...:grinning-smiley-043

Eίναι....μονόδρομος που καταλήγει σε εξωτικό μέρος!