«Στοπ» στη μετάβαση λόγω κόστους

kokolino

Established Member
25 June 2007
159
Σταματάει στην Αττική η μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Μετά και την επιβολή του ειδικού φόρου τηλεόρασης και την επιστροφή του τέλους συχνοτήτων, οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών σταθμών αποφάσισαν να σταματήσουν λόγω κόστους τη μετάβαση στο λεκανοπέδιο στις 18 Ιουνίου.

Οι πρώτες σχετικές συζητήσεις έγιναν την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια διοικητικού συμβουλίου της Digea. Το μόνο που θα εξετάσουν στη συνέχεια είναι η εκπομπή σε κάποιο νησί του Αιγαίου, προκειμένου να μην καταληφθούν οι συχνότητες από
τουρκικά κανάλια. (Παρόν)

Σημερα Σαββατο 22/05/10 και 6.00 -6.30 το απογευμα ανοιξε ο Υμηττος και επαιξαν τα καναλια Alpha, Alter, Ant1 & ΜακεδονίαTV ψηφιακα στην συχνότητα Channel 46. Η εικονα και ο ηχος ηταν αψογα!!! Ξερεις κανεις να μου πει ποτε θα γινει η επομενη δοκιμαστικη ψηφιακη εκπομπη?

[FONT=&quot]τωρααααααα[/FONT][FONT=&quot] παιζει[/FONT][FONT=&quot] ψηφιακα[/FONT][FONT=&quot]..[/FONT][FONT=&quot]δειτε[/FONT][FONT=&quot] το[/FONT][FONT=&quot]..[/FONT][FONT=&quot]τελειοοοοοοοο[/FONT][FONT=&quot]!!![/FONT]

[FONT=&quot]τωρααααααα[/FONT][FONT=&quot] παιζει[/FONT][FONT=&quot] ψηφιακα[/FONT][FONT=&quot]..[/FONT][FONT=&quot]δειτε[/FONT][FONT=&quot] το[/FONT][FONT=&quot]..[/FONT][FONT=&quot]τελειοοοοοοοο[/FONT][FONT=&quot]!!![/FONT]

ΟΝΤΩΣ !!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ !!

Το epg του είναι μια χαρά και Ελληνικό, έχω ήχο αλλά όχι εικόνα καθώς η PZ85 δεν έχει mpeg4 !!!! :D

Re: Απάντηση: «Στοπ» στη μετάβαση λόγω κόστους

Αντώνη, που θα βρω δέκτη?
Ή μήπως αξίζει να βρω μοντούλες για τις 2 TV?

Αν θες και εγγραφή από τα κανάλια τότε δέκτη.... κάνε μια βόλτα από εδώ... Δέκτες DVB-T

Όχι Αντώνη, έτσι κι αλλιώς βλέπω ελάχιστη TV, οπότε κάτι οικονομικό (μιας και θέλω 2)

Όχι Αντώνη, έτσι κι αλλιώς βλέπω ελάχιστη TV, οπότε κάτι οικονομικό (μιας και θέλω 2)

Οι μοντούλες έχουν από 45 και πάνω Μήτσε.... το ίδιο και οι δέκτες με HDMI

2 ακόμα ερωτήσεις.
1.Με την μοντούλα θα δουλεύει το κοντρόλ της TV, ή κάνω λάθος?
2.Οι μοντούλες πάνε ανάλογα με την TV ή είναι όπως η USB λ.χ.?

2 ακόμα ερωτήσεις.
1.Με την μοντούλα θα δουλεύει το κοντρόλ της TV, ή κάνω λάθος?
2.Οι μοντούλες πάνε ανάλογα με την TV ή είναι όπως η USB λ.χ.?

Είμαστε εντελώς off topic αλλά τι να σε κάνω...

1. Ναι
2. Είναι σαν τις CI μοντούλες που έπαιρναν τα λάπτοπ, εκεί έχουμε θέμα γιατί κάποιες δουλεύουν κάποιες όχι.

Μοντούλες εδώ.....

Ευχαριστώ, επειδή βλέπω πολλές σελίδες, θα απευθυνθώ εκεί μπας και με βοηθήσεις (χωρίς να είμαστε off topic)