streaming απο dreambox 500 hd σε pc

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,383
ΚΕΡΚΥΡΑ
καλησπερα

προσπαθησα να κανω streaming απο dreambox 500 hd που εχω σε pc αλλα δεν τα καταφερω

κατεβασα το dreamstreamer και ενω το ρυθμιζω κανονικα την ιp του δεκτη μου και τον βρισκει αλλα εικονα δεν εχω, στο προγραμμα δεν εχει το μοντελο του δεκτη μου ουτε κανεναν HD, εχει τους παλιους δεκτες

μηπως υπαρχει κανα καινουριο προγραμμα?

να πω οτι στο iphone μου εγκατεστησα το dreambox app και πολυ απλα με ενα πατημα ενως κουμιπου εχω NOBA στο κινητο μου. στο pc γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το κανω?

ευχαρηστω πολυ

Δεν χρειάζεσαι τίποτε περισσότερο από έναν browser μια εγκατεστημένη έκδοση του vlc και την IP του DM.
Δοκίμασε απλά να δώσεις την IP του DM500HD σου, σε έναν browser.
Μέσα από το web interface έχεις τη δυνατότητα να δεις όλη τη δομή των μπουκέτων του αποκωδικοποιητή το EPG αλλά και να αλλάξεις κανάλι. Εννοείται πως κάνοντας κλικ δεξια από το κανάλι επάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο, μπορείς έχοντας το vlc στον υπολογιστή σου, να stremάρεις το εκάστοτε ενεργό κανάλι με την ανάλυσή του (SH ή HD) στον υπολογιστή σου και να δεις ανάλογα με την ταχύτητα που υποστηρίζει το δίκτυό σου, και την ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή σου, μέχρι και full HD χωρίς κολλήματα (απαιτείται ενσύρματη σύνδεση) Η ποιότητα είναι του αρχείου είναι mpeg2 και οφείλω να ομολογήσω, εξαιρετική, για την απλότητα της διαδικασίας!
Η διαδικασία ειναι επαρκώς αυτοματοποιημένη και δεν απαιτεί να ρυθμίζεις εσύ το vlc για το streaming!

Last edited:
φιλε μου σε ευχαρηστω πολυ. μου δουλεψε τελεια ετσι οπως μου ειπες . δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο απλο!
και η ποιοτητα στα HD ειναι εκπληκτικη , δεν κανει το παραμικρο κολημα!