Streaming satellite

kostask1

Established Member
11 August 2009
233
επειδη απ´οσο έψαξα στο φόρουμ δεν βρήκα παρόμοιο θέμα είπα να ανοίξω ένα.(ας με συγχωρήσουν οι ποιο παλιοί και οι Mod's ας με μεταφέρουν εκεί)
είναι εύκολο σε κάποιον που έχει ασχοληθεί με το θέμα να δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες για το πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό;
έχω ένα δέκτη (vu+ duo) και προσπαθώ να κάνω stream σε μια συσκευή android μέσω του androidreamer. όταν είμαι σε ενα άλλο σπίτι και οχι στο δικό μου να μπορώ να βλέπω απο το δέκτη στο σπίτι μου.
το μόνο που εχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να στριμαρω και να αλλάζω κανάλια μέσω του androidreamer αλλά μόνο μέσα στο σπίτι μου.
τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το πετύχω αυτό?
ip address (έχω βάλει την ip του δέκτη)
Dyn DNS (έβαλα οτι έλεγε στον δέκτη)
port ?
username ?
password ?

πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις και στο δέκτη???
πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ μέσω του pc???

Απάντηση: streaming satellite

Δε μπορείς έτσι απλά, δε φτάνει η ταχύτητα upload του internet στο σπίτι σου. Τα δορυφορικά κανάλια έχουν μέση διαμεταγωγή 3 ως 5Mbit (τα απλής ευκρίνειας πάντα).

αφού αυτή τη στιγμή το πετυχαίνω...αλλά μόνο με το δίκτυο του σπιτιού μου.και αλλάζω και κανάλια και βλέπω και μια χαρα...
αυτο που θέλω είναι μέσω άλλου δικτύου να μπορώ να κάνω στιμινγκ...να είναι δηλαδή στο εξοχικό μου και μέσω του ιντερνετ εκεί να μπορώ να στριμαρω την εικόνα σε μια συσκευή android...

Last edited by a moderator:
Δε μπορείς έτσι απλά, δε φτάνει η ταχύτητα upload του internet στο σπίτι σου. Τα δορυφορικά κανάλια έχουν μέση διαμεταγωγή 3 ως 5Mbit (τα απλής ευκρίνειας πάντα).

Πιο σαφής απάντηση δεν υπάρχει......

αφού αυτή τη στιγμή το πετυχαίνω...αλλά μόνο με το δίκτυο του σπιτιού μου.και αλλάζω και κανάλια και βλέπω και μια χαρα...
αυτο που θέλω είναι μέσω άλλου δικτύου να μπορώ να κάνω στιμινγκ...να είναι δηλαδή στο εξοχικό μου και μέσω του ιντερνετ εκεί να μπορώ να στριμαρω την εικόνα σε μια συσκευή android...

Στο σπίτι σου έχεις ταχύτητες wifi ή lan υψηλές. Στο internet δεν έχεις. Τι δε κατάλαβες από αυτό που έγραψα;

καλά ρε παιδιά μη βαράτε όλοι μαζί...κατάλαβα...προς το παρων θα αρκεστώ στο muuta που δίνει ο φίλος λευτέρης πιο πανω...
εφαρμογές apple ή android που αναφέρουν steaming τι σκοπό έχουν ? ποια η χρηστικότητα τους?

εφαρμογές apple ή android που αναφέρουν steaming τι σκοπό έχουν ? ποια η χρηστικότητα τους?

Δεν έχουν όλες οι χώρες upload καθηλωμένο για μία σχεδόν πενταετία στο 1Mbps (για τη μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών)....

πρεπει να ανοιξεις πορτα στο ρουτερ σου...
μετα απο παντου θα μπαινεις μια χαρα

Να μην ανοίγω καινούριο θέμα...
Ψάχνω να βρω αν υπάρχει εφαρμογἠ για android, που να κάνει streaming μόνο το audio μέρος από το τηλεοπτικό σήμα δέκτη που τρέχει enigma2.
Ο λόγος είναι για να έχει χαμηλότερο bandwidth και πιο γρήγορη απόκριση, ώστε χρησιμοποιώντας το smartphone με ακουστικά, να μπορώ να βλέπω ταινία στην τηλεόραση χωρίς να ενοχλώ άλλους δίπλα μου.