επειδη απ´οσο έψαξα στο φόρουμ δεν βρήκα παρόμοιο θέμα είπα να ανοίξω ένα.(ας με συγχωρήσουν οι ποιο παλιοί και οι Mod's ας με μεταφέρουν εκεί)
είναι εύκολο σε κάποιον που έχει ασχοληθεί με το θέμα να δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες για το πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό;
έχω ένα δέκτη (vu+ duo) και προσπαθώ να κάνω stream σε μια συσκευή android μέσω του androidreamer. όταν είμαι σε ενα άλλο σπίτι και οχι στο δικό μου να μπορώ να βλέπω απο το δέκτη στο σπίτι μου.
το μόνο που εχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να στριμαρω και να αλλάζω κανάλια μέσω του androidreamer αλλά μόνο μέσα στο σπίτι μου.
τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το πετύχω αυτό?
ip address (έχω βάλει την ip του δέκτη)
Dyn DNS (έβαλα οτι έλεγε στον δέκτη)
port ?
username ?
password ?
πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις και στο δέκτη???
πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ μέσω του pc???
είναι εύκολο σε κάποιον που έχει ασχοληθεί με το θέμα να δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες για το πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό;
έχω ένα δέκτη (vu+ duo) και προσπαθώ να κάνω stream σε μια συσκευή android μέσω του androidreamer. όταν είμαι σε ενα άλλο σπίτι και οχι στο δικό μου να μπορώ να βλέπω απο το δέκτη στο σπίτι μου.
το μόνο που εχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να στριμαρω και να αλλάζω κανάλια μέσω του androidreamer αλλά μόνο μέσα στο σπίτι μου.
τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το πετύχω αυτό?
ip address (έχω βάλει την ip του δέκτη)
Dyn DNS (έβαλα οτι έλεγε στον δέκτη)
port ?
username ?
password ?
πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις και στο δέκτη???
πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ μέσω του pc???