Streaming σε DM800!!!!!

οχι ρε παιδιά - ΕΝσύρματα πάω να κάνω σύνδεση (έχω τοπικό LAN). Και δοκίμασα το network test του newnigma και δείχνει ΟΚ

Εγω παντως απο τοτε που το εχω το κουτι μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει μια φορα να δω στρωτo streaming σε HD καναλι. SD εχω καταφερει σε ολα τα Images χωρις προβλημα...

Απάντηση: Re: Streaming σε DM800!!!!!

Εγω παντως απο τοτε που το εχω το κουτι μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει μια φορα να δω στρωτo streaming σε HD καναλι. SD εχω καταφερει σε ολα τα Images χωρις προβλημα...

Εγω δεν εχω καταφερει να κανω ποτε σωστο straming λογο των powerline και της ταχυτητας του ρευματος!!!

Re: Απάντηση: Re: Streaming σε DM800!!!!!

Εγω δεν εχω καταφερει να κανω ποτε σωστο straming λογο των powerline και της ταχυτητας του ρευματος!!!

Βρε ουτε με ενσυρματο δικτυο λεμε.. :flipout:
Καποια πατεντα παιζει απλα δεν την εχω βρει εγω..

Μόλις τελείωσα και το φόρτωμα του Genesis 3.9 - όλα ωραία και καλά - κάνει streaming... ούφ!!!

Πάνω που χάρηκα... λοιπόν μια κάνει streaming και μια δεν κάνει βγάζοντας το προηγούμενο error : Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'http://192.168.0.24:8001/1:0:1:1BC2:17D4:13E:820000:0:0:0:'. Check the log for detail
Εχω ανοίξει κανονικα την πόρτα 8001 στον router. Εχετε καμιά ιδέα? Παρεπιπτόντως, στον παλιό μου 7020 για να κάνω streaming via VLC κατά την εγκατάσταση του VLC έπρεπε να τσεκάρω το ActiveX. Χρειάζεται αυτό να γίνει και στο enigma2?

Μια διευκρίνηση παρακαλώ - μπορείς να βλέπεις μέσω streaming διαφορετικό κανάλι από αυτό που έχεις επιλέξει στο 800?