Street Fighter® IV

εγω παντως τα θυμηθηκα τα νιατα μου.δεν ξερω που ειναι το λαθος.οσο για τις κινησεις εχει οσες ειχαν συν καποιες ακομη.δεν το λες παντως και μουφα.τωρα βεβαια αυτα ειναι υποκειμενικα....

Re: Street Fighter® IV

Σιγουρα θα ειναι καλυτερο σε γραφικα απο τα εδω και 18-20 χρονια παιχνιδια....

Απο κει και περα, ισως θα επρεπε να το ειχαν κανει και λιγο πιο τρισδιάστατο.... Επισης, ΔΕΝ εχουν κρατησει τον αρχικό σχεδιασμο των ηρώων, και εχουν προσθεσει καποια στοιχεια που δεν ταιριαζουν στο κλασσικο Street Fighter....

Για το gameplay δεν γνωριζω μιας και δεν το επαιξα ακομα (εχω δει μονο βιντεακια) αλλα φανταζομαι οτι οντως οι κινησεις ειναι λιγο φτωχες σε σχεση με ενα συχρονο παιχνιδι ξυλου όπως τα virtual fighter,TEKEN κλπ, αλλά δεν παυει να ειναι πλουσιο σε κινησεις και απο μονο του...

ΘΑ μπορουσαν να εβαζαν πιο πολλες κινησεις αν το ειχαν κανει πιο τρισδιάστατο που λέω παραπάνω.... Αλλα αφου κρατησαν το 2D δεν νομιζω ότι θα ηταν και πολυ εφικτό...:grandpa:

το παιχνίδει είναι αρκετά κοντά στο κλασσικό SFII που το είχα λιώσει στο Super Nintendo την εποχή που ήμουν φοιτητής. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι οι σουπερ κινήσεις που αποκτάς όταν φας πολύ ξύλο.

ρε παιδια δεν ηθελαν να ξεπερασουν καποιο αλλο παιχνιδι.ειναι δυνατον?φαινεται οτι ηθελαν να παραμεινουν στο κλασσικο με απλα καποιες πιο "φευγα" προσθηκες.πχ οι σουπερ δυναμεις...φυσικα κατι επρεπε να προστεθει για εκσυγχρονιστει το παιχνιδι αλλα χωρις να καταταχθει σε αλλο επιπεδο.