Stylos STYX USB DAC

Αυτο τώρα με τα 12 δολάρια τί είναι?
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν μουσικές που δεν είναι στο shortlist μου και ας είναι 1200/140000.

Το άδειασμα των κουμπαράδων πάει στα μηχανήματα των 2000 και 4000 και βάλε χιλιάδων που απαξιώνονται σε εξάμηνα. Εχουμε τρανά παραδείγματα εδώ μέσα με διθυράμβους ελβετικών και μη μηχανημάτων που βγαίνουν στο σφυρί μετά από λίγους μήνες.

Τα περι αδιαφορίας συστήματος μου έπεσαν λίγο ακατανόητα.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιό είναι το shortlist σου και ούτε με ενδιαφέρει.
Αυτό όμως που θα έπρεπε να ενδιαφέρει εσένα είναι οτι η ομάδα που μεταφέρει τα θαυμαστά αυτά μουσικά ντοκουμέντα, δουλεύει, αφού άδειασε τους κουμπαράδες της, με αυτά τα Ελβετικά. Ας περιμένουμε μπορεί να τα βγάλουν στο σφυρί σε λίγο και να αξίζει να τα αγοράσουμε.

Προσωπικα δεν ειμαι κολλημενος σε τιποτα εντελως.
Ακουω αυτο που μ ευχαριστει περισσοτερο κ μονο, χωρις προκαταληψεις.(μ ενα "βινυλιακο" προβαδισμα, χιχιχι..)

Φυσικα κ σχεδον στις περισσοτερες περιπτωσεις τα hi-def παιζουν καλυτερα.
Απλα δεν ειναι τοοοσο πια πολλα τα εργα-αλμπουμ για ν ακους μονο απ αυτα.
Ελπιζω στο μελλον και οπως δειχνουν τα πραγματα να πανε προς τα κει.

Μετα τους αρχικους εντυπωσιασμους απο ακροασεις τυπου demo κλπ, ξαναγυρνας στον μεγαλυτερο ογκο της μουσικης που εχεις , που συνηθως ειναι 16/44,1.

Οποτε ευπροσδεκτο αλλα δεν ειναι πανακεια...

Κάνεις λάθος τελικά υπάρχει πολύ πράγμα σε 24/96 που ούτε και εγώ φανταζόμουν ότι υπάρχει.
Λέγεται Vinyl Rip.
Δεν είναι Studio master φυσικά αλλά ξεπερνά κατά πολύ την κομπρεσαρισμένη 16/44.1 σαβούρα που επιμένουν να μας πουλάνε οι δισκογραφικές.

Κάνεις λάθος τελικά υπάρχει πολύ πράγμα σε 24/96 που ούτε και εγώ φανταζόμουν ότι υπάρχει.
Λέγεται Vinyl Rip.
Δεν είναι Studio master φυσικά αλλά ξεπερνά κατά πολύ την κομπρεσαρισμένη 16/44.1 σαβούρα που επιμένουν να μας πουλάνε οι δισκογραφικές.

το vinyl rip αν χρειαστει το κανω κ μονος μου...ελπιζω να ξερεις κ να καταλαβαινεις τι ειναι..
Ασε που υπαρχει γι αυτο ακριβως το λογο το σωστο (vinyl) χωρις το rip.

το vinyl rip αν χρειαστει το κανω κ μονος μου...ελπιζω να ξερεις κ να καταλαβαινεις τι ειναι..
Ασε που υπαρχει γι αυτο ακριβως το λογο το σωστο (vinyl) χωρις το rip.

[offtopic]+1
Σε αυτο θα συμφωνησω και εγω, τρελη μανια με τα vinyl rips, τι να το κανω το rip αφου μπορω να εχω το "κανονικο";[/offtopic]

Γιατί δεν μπορείς να βρείς τις καλές εκδόσεις εύκολα είδικά όταν μιλάμε για κάτι Γιαπωνέζικες εκδόσεις που ρίχνουν στα αυτιά ακόμα και στις πρώτες εκδόσεις.
Αν δεν βάλουν μυαλό οι δισκογραφικές και συνεχίσουν την αρχαία ιστορία του 16/44.1 στο τέλος θα χάσουν το τραίνο.