Sub για Yamaha RX-A1050

gademian83

New member
4 November 2015
47
Καλησπέρα στο forum. Επέστρεψα για να ζητήσω την βοήθεια σας σε επιλογή subwoofer. Τα monitor audio silver 6 έχω μπροστά και ψάχνω ένα woofer για να κάνω το update. Ο χώρος μου είναι 5*6 το μέγιστο και οικονομικά δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 800 ευρώ. Το woofer της σειράς το βρισκω αρκετά ακριβό, υπάρχουν άλλες επιλογές; Κάτι τελευταίο, μέχρι στιγμής είμαι 80 % μουσική και 20% ταινία. Κάτι ή έλλειψη γουφερ κάτι ή κούραση δεν έχει βολέψει ακόμη. Τι λέτε;

Απάντηση: Sub για yamaha rx a1050;

Tα παραπάνω του Τέντυ και SVS SB2000.

Το τοποθετείς στο καναπέ / θέση ακρόασης, και ξεκινάς το μπουσούλημα πλησίον των πιθανών θέσεων τελικής τοποθέτησης.
Στο σημείο που ακούγεται καλύτερα, αντιστρέφεις τη θέση μπουσουλητή και σάμπ και είσαι έτοιμος για ισοστάθμιση.

Re: Sub για yamaha rx a1050;

Δες και τα svs, sb 1000 sb 2000 για μουσική κ το pc 2000 για μεικτη χρήση. Πηρα προσφατα το τελευταίο κ είμαι ενθουσιασμενος

Svs από που παιδια; Υπάρχει αντιπρόσωπος εδω; Δεκαρι sub να το ξεχάσω εε; Να προσθέσω τρία ακόμα να μου πείτε γνωμες; 1)velodyne impact 12 2)velodyne eq max 12 3)b&w asw 610 .

Audioevolution, Καλλιθέα έχει sb 1000 k 2000 κ περιμένει κ νέα παραλαβή. Αλλά με την έκπτωση που έχει βγάλει το lsound ίσως αξίζει να το δεις κ από εκεί. Παρεμπιπτόντως, η ελληνική εγγύηση είναι 2 χρόνια κ όχι 5 όπως έξω δυστυχώς

Δεν έχω εικόνα για αλλά subwoofer, πριν είχα tannoy fx, 8αρι, σε σχέση με το τι ακούω τώρα πριν ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, μόνο μπουμαρισμα

Απάντηση: Sub για yamaha rx a1050;

Kάποιο SVS θα ήταν η πρώτη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.
Τα ported είναι καλύτερα. Θεωρητικά τα sealed έχουν πιο φλατ FR αλλά στη πράξη και τα ported της SVS είναι πάρα πολύ flat και παίζουν πιο δυνατά.
Αν ψάξεις για review ακόμα και το δεκάιντσο PB1000 είναι πιο δυνατό στα 20Hz από το δωδεκάιντσο sealed SB2000.
Αν μπορει να ανέβεις λίγο οικονομικά μπορείς να παίξεις και με duals μιας και το δωμάτιό σου είναι σχετικά μεγαλούτσικο.

Επίσης αν δεν μπορείς να βρεις SVS από AudioEvolution ή Lsound,eu (δεν ξέρω τι ίπαζει λόγω capital controls) κοίταξε και για τα sub της XTZ.
Πολύ δυνατό και προτείνεται συχνά στο Αγγλικό forum (avforums) είναι το Cinema 1x12.
Κοιτάς αν θες και τα πιο φθηνά ΧΤΖ 12.17 / ΧΤΖ 10.17 τα οποία είναι κοντά στο SVS PB1000.
Κι εδώ αν σε πέρνει οικονομικά κοιτάς αν μπορείς να παίξεις με duals.

Άλλη μια επιλογή επειδή βλέπω λες 80-20 μουσική ταινίες είναι το Elac Debut S12EQ το οποίο είναι και αυτό εντός budget.
Η φθηνή σειρά της ELAC είναι σχεδιασμένη από τον Αndrew Jones και πάει πάρα πολύ καλά σε όλα τα reviews.
Τσέκαρε κι ένα review για το συγκεκριμένο sub από το AVSforum.

Δυστυχώς svs sb2000 και pc2000 από την audio evolution δεν βρήκα. Από Αύγουστο αν κατάλαβα περιμένουν. Θα περιμένω!!

Δυστυχώς svs sb2000 και pc2000 από την audio evolution δεν βρήκα. Από Αύγουστο αν κατάλαβα περιμένουν. Θα περιμένω!!

Για SVS κοίτα lsound.eu
Αφ´ενός έχουν έκπτωση 10% αυτές τις ημέρες, αφ' ετέρου δίνουν εγγύηση 5 έτη.
Πήρα πρόσφατα ένα pb 1000 και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν πήρα το pb 2000!!

Πήρες από lsound; Πως έβαλες άκρη με την πληρωμη; Δέχονται δικές μας καρτες; Παρόλα αυτά προτιμώ Ελλάδα γιατί θα αγοραστεί χωρίς ΦΠΑ.

Πήρες από lsound; Πως έβαλες άκρη με την πληρωμη; Δέχονται δικές μας καρτες; Παρόλα αυτά προτιμώ Ελλάδα γιατί θα αγοραστεί χωρίς ΦΠΑ.

Κάρτες όχι λόγω capital controls. Με έμβασμα. Έκανα 2, ένα για 500 Ευρώ και από τον λογαριασμό της γυναίκας μου 50 Ευρώ. Κανένα πρόβλημα. Τώρα νομίζω έχει αυξηθεί το πλαφόν στα 1.000 Ευρώ.

Αμέσως έγινε η μεταφορά, σε 2 μέρες είχε γίνει και η αποστολή.