Subs σε Dreambox

thanospe

New member
3 August 2011
26
Γεια σας και πάλι, λοιπον έχω dreambox 500s και νόμιμη συνδρομητική κάρτα άλλα το θέμα είναι ότι το discovery δεν μου βγάζει υποτίτλους, μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω??

Αν μιλάς για Nova συνδρομητική κάρτα, απ όσο ξέρω οι υπότιτλοι των καναλιών είναι "ενσωματωμένοι" στην εικόνα, οπότε δεν είναι δυνατόν να μην σου τους βγάζει...Αν κάπου δεν βγάζει σημαίνει ότι καποια προγράμματα δεν τα έχουν ακόμη υποτιτλίσει, οπότε ...απλά δεν υπάρχουν υπότιτλοι!

Έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος voreios. To motors TV για παράδειγμα, όχι μόνο δεν υποτιτλίζει, δεν έχει καν Ελληνική μεταγλώττιση, τις περισσότερες φορές.

οκ βασικα το βρηκα ηταν σε αλλη συχνοτητα... δεν το ειχε στο νετμαντ

παρολα αυτα σας ευχαριστω που δειξατε ενδιαφέρον!

12169.00 MHz 27500 3/4

:party:

Ότι έβλεπε άλλο κανάλι σε άλλο πακέτο (!!!) και νόμιζε ότι είναι το Ελληνικό, που στη σάρωση αν "σορτάρεις" τα κανάλια ανά provider τα βάζει στο Netmed (ακα "νετμαντ")...

Ότι έβλεπε άλλο κανάλι σε άλλο πακέτο (!!!) και νόμιζε ότι είναι το Ελληνικό, που στη σάρωση αν "σορτάρεις" τα κανάλια ανά provider τα βάζει στο Netmed (ακα "νετμαντ")...

εγω το discovery δεν επιανα μονο ολα τα αλλα ηταν κανονικα φιλε μου τωρα το τι λες εσυ ειναι μαλλον δικα σου συμπερασματα!

τεσπα εγω δεν εχω αλλες αποριες ας κλεισει το θεμα αν θελετε

Re: Απάντηση: Subs σε Dreambox

Στο πρώτο θέμα που είχε ανοίξει ανέφερε ότι θέλει να δει παράνομα (μέσω server). Προφανώς είναι ok τώρα.

Αυτό έγραψα κι εγώ αλλά...τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...!!!

ειδα και αποειδα και εκανα συνδρομη:laugh:
γιατι υπαρχουν πολλοι που βλεπουν απο παρονομο σερβερ ?
καλυτερα να εισαι νομιμος.......

Last edited: