Subwoofer και περιβάλλον χώρος!

Balidor

Senior Member
15 January 2010
411
Γαϊδάρι....
Θα ήθελα να κάνω μιαν ερώτησην αγαπητή ηλεκτρονική κοινότης της εικόνας και του ήχου.

Άν λοιπόν, σε ένα χώρο θέλουμε να τοποθετήσουμε το γουφεράκι μας, μέσα σε ένα "ειδικά" σχεδιασμένο έπιπλο που θα περιέχει (πάνω από το sub) ενισχυτές, player, παιχνιδομηχανές κλπ, για να μην τρίζει όλο το σκηνικό τι πρέπει να γίνει;

Κάτι άκουσα για γρανίτη και να πατάνε τα "ποδαράκια" βελόνες του γούφερ επάνω!

Τι λέτε οι ειδήμονες του AV Club;

Εμένα σε ρακ βάρους ~150 κιλών (μηχανήματα και ρακ μαζί) το σαμπάκι μετέφερε κραδασμούς (ειδικά σε "ελαφρές" συσκευές). Αφού λοιπόν δεν τα κατάφερα εγκατέλειψα την ιδέα.

Καλύτερα το επιπλάκι να σχεδιαστεί έτσι, ώστε το subwoofer να πατάει στο πάτωμα και να μην εφάπτεται με καμία επιφάνεια του επίπλου. Μάλιστα να μην πατάει καν στο πάτωμα, αλλά σε Auralex Gramma. Όπως εδώ:

p1000653s.jpg

Τι είναι το "Auralex Gramma" ;
Ειδικά εσύ ρε Tzo με 145 γούφερ, πως την παλεύεις;;;;
Καλά, σίγουρα δεν θα ακουμπά, το έπιπλο.....
αλλά οι δονήσεις παραμένουν!!!!!

Δεν υπάρχει λύση γιατρέ μου;
θα πηγαίνουν όλα, πέρα δώθε;;;;

:afro:

Όχι, δεν το πολυέψαξα να σε πώ :P
Απο τι είναι φτιαγμένο, που το παίρνουμε και πόσο κάνει;
(δεν βρήκα Online shop κάπως, μονάχα τον εισαγωγέα)

Αυτο που ανέφερα για γρανίτη κλπ ξέρει κανείς κάτι;
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

ΟΥΦ!

Είχα τοποθετήσει σαμπ σε γρανίτη και είχα βάλει ακίδες και στο σαμπ και στο γρανίτη. Δεν έκανε τίποτα.

Όχι, δεν το πολυέψαξα να σε πώ :P
Απο τι είναι φτιαγμένο, που το παίρνουμε και πόσο κάνει;
(δεν βρήκα Online shop κάπως, μονάχα τον εισαγωγέα)

Αυτο που ανέφερα για γρανίτη κλπ ξέρει κανείς κάτι;
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

ΟΥΦ!

Μασημένη τροφή θέλεις μου φαίνεται, χωρίς καν να μπεις στον κόπο να ψάξεις λίγο.

Βάζοντας "auralex gramma τιμή" στο google σού βγάζει ένα σωρό πωλητές.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει κανείς και μπλέκει με γρανίτες, από τη στιγμή που κάνει τόση δουλειά το gramma. Όποιο σαμπ κι αν έχω πάρει τόσα χρόνια, πάντα σε gramma το στηρίζω, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ναι, σωστά, εγώ πήγα μέσω της σελίδας έψαξα για dealers, international shipping κλπ κλπ... πόντιος !
:drummer:

Thanks, μου έφυγε το άγχος....
:ernaehrung004:
:grinning-smiley-043