Subwoofeρρρρρ

13 March 2007
688
Βόλος
Έχω τα ηχεία HT-4000 της Roister, και έχω ενα μικροπροβληματάκι με το subwoofer μου. Συγκεκριμένα τελευταία παρατήρησα οτι σε πολύ δυνατά μπάσα ενώ είναι ρυθμισμένο και απο τον ενισχυτή αλλα και απο τα ρυθμιστικά που έχει πάνω να είναι χαμηλό, κτυπάει κάπως άσχημα και ακούγεται λές και είναι εξάτμιση απο μηχανάκι (αλήθεια!!) δυναμώνει, και κτυπάει τσουφ/τσούφ/τσούφ. Φθάνει στο όριο;
Πώς φθάνει στο όριο τόσο σιγά;
Θα μπορούσα να πάρω κάποιο πιο δυνατό subwoofer και να το βάλω στην ίδια καμπίνα;
Έβαλα να δω το Cloverfield και έφριξα :( ειδικά στα χτυπήματα στην αρχή πεθαίνει :/ (και εγώ μαζί του)

Έχω τα ηχεία HT-4000 της Roister, και έχω ενα μικροπροβληματάκι με το subwoofer μου. Συγκεκριμένα τελευταία παρατήρησα οτι σε πολύ δυνατά μπάσα ενώ είναι ρυθμισμένο και απο τον ενισχυτή αλλα και απο τα ρυθμιστικά που έχει πάνω να είναι χαμηλό, κτυπάει κάπως άσχημα και ακούγεται λές και είναι εξάτμιση απο μηχανάκι (αλήθεια!!) δυναμώνει, και κτυπάει τσουφ/τσούφ/τσούφ. Φθάνει στο όριο;
Πώς φθάνει στο όριο τόσο σιγά;
Θα μπορούσα να πάρω κάποιο πιο δυνατό subwoofer και να το βάλω στην ίδια καμπίνα;
Έβαλα να δω το Cloverfield και έφριξα :( ειδικά στα χτυπήματα στην αρχή πεθαίνει :/ (και εγώ μαζί του)
Επειδη εχω και χρησιμοποιω ενα 10αρι της roister,(powerbass 10),το οποιο σε χαρακτηριστικα μιαζουν πολυ με το δικο σου,μαλλον (σιγουρα) καποιο λαθος εχεις κανει στης ρυθμισεις.Τι εννοεις <<ρυθμισμενο να ειναι χαμηλο>>??? Ξεκινα και βαλε το sub να κοβει στα 75,80 και οχι παραπανω,απο το μενου του ενισχυτη.Την ενταση οχι τερμα και μην σεταρεις τα ηχεια με αυτοματο καλιομπραρισμα αλλα manual.Eαν ειναι καινουργι τσεκαρισε μηπως ειναι ελλατωματικο..

Βασικά.... το έχω 6 μήνες περίπου, και ναί... σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί ο ενισχυτής του... οπότε υποθέτω πως το πρόβλημα ήτανε στον ενισχυτή...