sugden audition-t προβλημα....

ciubiuniau

New member
8 April 2008
16
γεια σε ολους κατ αρχην!..ο sugden μου εχει προβλημα αποδοσης σε ενα απο τα δυο καναλια..το ενα παιζει καθαρα και το αλλο μουντα!αυτο εγινε γιατι καηκε μετα απο βραχυκυκλωμα(μαλλον με τα καλωδια των ηχειων),και αφου τον εστειλα για επισκευη δυο φορες,παιζει ετσι...επισης δεν τον εστειλα αντιπροσωπεια,αλλα σε καποιον τεχνικο εκτος στην αθηνα και μου ζητησε 300 ευρω,οποτε ειπα αστο...μενω εξω απο πατρα..μπορει καποιος να προτεινει καποιον να τον δει?η τι αλλο να κανω?ευχαριστω..!

Συνηθισμένη ζημιά.Το πιό πιθανό κάποιο καμένο τρανζίστορ εξόδου.Κόστος της τάξης των μερικών ευρό σαν εξάρτημα.

Ο οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός θα μπορούσε να το εντοπίσει -αλλάξει.Προφανώς αυτός που το πήγες-πέρα απο το ότι σε έγδυσε-το αντικατέστησε μ' ότι βρήκε.

Το καλύτερο θα ήταν να τον στείλεις στην αντιπροσωπεία...

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση!φοβηθηκα την αντιπροσωπεια επειδη μου ζητησε καποιος τεχνικος (μου τον συστησαν ως πολυ καλο) :AFADF0::violent-smiley-030: 300 ευρω!!!!αν ειναι καποιο τρανζιστορ εξοδου να τον παω στο τεχνικο της γειτονιας μου ο οποιος ειναι τουλαχιστον συνεπης-κ να του πω να βρει το ιδιο ακριβως τρανζιστορ- κι αν δεν κανει τιποτα παω για αντιπροσωπεια?το σκεφτομαι σωστα?

Τα αυθεντικά τρανσιστορ εξόδου για τον Sugden δύσκολα θα βρεθούν στην Ελλάδα. Η Sugden Αγγλίας ξέρω ότι στέλνει ματσαρισμένα sets συμπληρωματικών τρανσίστορς εξόδου, αν όντως το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο(α) τρανσίστορ(ς).
Να επισκευαστεί στην αντιπροσωπεία.

Last edited:
Στειλτον στην αντιπροσωπια για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Ειναι η πιο σιγουρη και οικονομικη λυση.

σας ευχαριστω για τη βοηθεια ολους!θα τον στειλω αντιπροσωπεια τελικα,ειναι το ποιο σωστο...αν δε σας κουραζω πολυ μπορει καποιος να μου δωσει τα στοιχεια της ανιπροσωπειας?

Last edited: