SUNFIRE SDS10 Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

master74

Established Member
14 January 2011
126
Καλημερα , μολις παρηγγειλα το συγκεκριμενο sub φωτο δεινεται παρακατω
δεν ξερω εντυπωσεις ακομα μολις το ακουσω θα σας πω , ελπιζω να μην εκανα λαθος διοτι το αντιστοιχο που ειχα σαν επιλογη ηταν το VELODYNE CHT-Q10
Θα δείξει...

sunfire_dynamic_series.jpg

SunfireSDS-12back.jpg

Απάντηση: SUNFIRE SDS10 Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - REviews...)

Φίλε μου καλορίζικο. Αν κρίνω από τα άλλα σαμπ που έχει βγάλει ο Carver, δεν θα σε απογοητεύσει. Από που και σε τι τιμή το βρήκες?

Re: SUNFIRE SDS10 Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - REviews...)

Ευχαριστώ , ελπίζω και εγώ να βγει καλό , είναι σε ποιο λογική τιμή από την σειρά HRS της ίδιας εταιρίας βγαίνει στα 450 από την αποθήκη.

Last edited:

Το παρελαβα τελικα το sunfire sds10 απλα το μονο που θα πω χωρις να εχω ακουσει πολλα sub αλλα απο τα λιγα που γνωριζω ειναι ΦΟΒΕΡΟ η ποιοτητα στην κορυφωση εχει τοσο καθαρο χαμηλο και ποιοτικο απλα τελειο για τα λεφτα του...

Ειμαι και εγω μεταξυ του Sunfire και του Velodyne.
Εχεις βρει κανενα comparison ?

καλημερα , οχι φιλε μου δεν εχω βρει γιατι οπως θα γνωριζεις ειναι ολοκαινουργιο και απο τι εχω ρωτησει και εχω δει πρεπει να ειμαι απο τους πρωτους χρηστες που το πηραν το συγκεκριμενο.
Παντως αυτο που ειδα ειναι οτι ειναι απιστευτο και οπως ειπα και πιο πανω η (ποιοτητα στην κορυφωση).
Ακομα βεβαια το ψαχνω και αλλαζω συνεχως ρυθμισεις μεχρι να βρω αυτο που θα μου κανει το κλικ και θα το αφησω εκει.

Καλησπέρα.
Αναφέρεσαι σε ταινίες ή μουσική?Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος?
Και επιπλέον που το βρήκες και σε τί τιμή?

Απάντηση: Re: SUNFIRE SDS10 Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - REviews...)

Θεωρώ ότι και τα 2 (που είναι και στην ίδια κατηγορία) είναι κορυφαία. Οποιο και να επιλέξεις θα μεινεις ικανοποιημένος.

Καλησπέρα.
Αναφέρεσαι σε ταινίες ή μουσική?Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος?
Και επιπλέον που το βρήκες και σε τί τιμή?

Αναφέρομαι και στα δύο και ταινίες και μουσική ο χώρος μου είναι περίπου 35τ.μ το έχω συνδιάσει με τον Denon 1911 και τα B&W 686 και τα βρήκα 420
εδω,

http://www.homecinema.gr/

Σε σχέση με το Crystal Audio THX12???

φιλε μου δεν γνωριζω πολλα αλλα αμα δεις και ψαξεις λιγο μεσα στο forum ολοι για τα sunfire και velodyne μιλανε , οταν μιλανε για sub.

Απάντηση: Re: SUNFIRE SDS10 Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Kαι τα crystal audio μια χαρα ειναι
και δοκιμασμενα απο πολους συμφορουμιτες.

Κατα τη γνώμη μου δεν είναι στα επίπεδα ούτε του sunfire ούτε του velodyne.

Χθες ετυχε και το ειδα και πανω σε ταινια που δεν το ειχα δοκιμασει μεχρι τωρα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ειναι φοβερο...

Re: Απάντηση: Re: SUNFIRE SDS10 Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Κατα τη γνώμη μου δεν είναι στα επίπεδα ούτε του sunfire ούτε του velodyne.

Συμφωνώ ,απλά και το crystal που έτυχε να ακούσω σε ταινίες ηταν ικανοποιητικό.

οπως ειπες ειναι ικανοποιητικο αλλα στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις ενα velodyne και νομιζω οτι εισαι βαθμιδες πιο πανω

οπως ειπες ειναι ικανοποιητικο αλλα στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις ενα velodyne και νομιζω οτι εισαι βαθμιδες πιο πανω

Εχεις δικαιο απλα δεν εχει τυχη να ακουσω velo ακομα για να εχω καλυτερη αποψη.-bye-