Sunfire True Sub MK II

Pharmex

Senior Member
18 June 2006
319
Πωλείται το εκπληκτικό δημιούργημα τoυ Carver, λόγω αναβάθμισης.
Με ενσωματωμένο ενισχυτή 2.400W, σε μία υπέρ-compact συσκευασία (πολύ υψηλό WAF, το μεγαλύτερο από κάθε άλλο sub). Είναι βέβαια σε άριστη κατάσταση, χωρίς κανένα χτύπημα ή γρατζουνιά και παίζει εκπληκτικά! Τιμή αγοράς το 2001: 680.000δρχ. ( 2.000). Το δίνω στα 499. Δεκτός κάθε έλεγχος. Μπορείτε να το ακούσετε να παίζει στο σύστημά μου.

Χμμμ, θα σε γελάσω και δε το θέλω. Υπήρχε το Signature το 2001;

Δεν είναι το Signature (εκτός και αν δεν το γράφει κάπου).

Aπλά για να βοηθήσω, επειδή το ξέρω το ηχείο.
Η σειρά MK αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκδοση V (5η). Θεωρούνται από τα καλύτερα sub στις πολύ χαμηλές συχνότητες (κάτω από 40Hz) με μοναδική ιδιομορφία ότι σε υψηλές εντάσεις θέλουν δική τους γραμμή από τον πίνακα (αλλιώς χαιρετάς τις ασφάλειες). Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ αξιόλογο ηχείο ακόμα και για σήμερα, και βέβαια εξαρτάται αρκετά από την συμπεριφορά και τις στάθμες που έχει παίξει εώς τώρα, για την μετέπειτα αντοχή του.

το δικο μου signature δεν ειχε γραμμη αο τον πινακα επαιζε με 10ρα ασφαλεια και ποτε δεν την εριξε

Ούτε και εμένα την έριξε ποτέ. Βέβαια, είχα προνοήσει και είχε δική του πρίζα 4KW, οπότε μπορεί αυτό να έπαιξε ρόλο, αν και δε το νομίζω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις πρίζα με on/off, καθώς το ηχείο δεν έχει διακόπτη για να κλείνει...