Δεν ειναι και φτηνος για no/new name. Θα ελεγα να τον αποφυγεις τουλαχιστον για την ωρα μεχρι να δουμε εμπειριες χρηστων.
Γενικως δεν μου λεει τιποτα το ιδιαιτερο, τιποτα το καινουριο. Αμφιβαλλω λιγο και για την φωτεινοτητα του.
Προσωπικα αν ηθελα μαγνητικο δακτυλιδι θα πηγαινα στους Thrunite TN30 (3300+ lumens) ειτε ΤΝ32 (700+ μετρα throw). Σαφως πιο αξιοπιστοι και λιγο πιο ακριβοι.
Απάντηση: Re: SupBeam X40 3x Cree XM-L2 LED 3480lm
Μμμμμ... μου το χάλασες λίγο αλλά σίγουρα εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο.
Ξέρεις τον είχα σαν πρώτη επιλογή για αγορά επειδή όπως είπα είδα τυχαία βιντεάκι και εντυπωσιάστηκα.
Σαν όνομα όπως λες και συ δεν είναι γνωστός αλλά μήπως αυτό δεν σημαίνει τίποτα;
Πάντως κοστίζει λίγο αλμυρά 136 e για no-name.
Να σου πω. Μου αρέσει που φωτίζει σε fool mode το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο και κοντά και μακριά.Είναι και flood και throw (απ'ότι μπόρεσα να καταλάβω από το βίντεο)
Ώμορφος(για τα δικά μου γούστα).
Καλή διάρκεια μπαταρίας(2 ώρες και κάτι)στο high.
Μου αρέσει επίσης που οι αλλαγές της φωτεινότητας δεν γίνονται από το button αλλά από το περιστεφόμενο δακτυλίδι που υπάρχει.Βέβαια δεν γνωρίζω αν αυτό είναι
αξιόπιστο και δεν χαλάσει με τον καιρό.Τον θέλω για νυχτερινό περπάτημα σε χωματόδρομους και μονοπάτια σε βουνό.Ενίοτε και σε κυνήγι.Η χρήση του δεν θα είναι 'βαριά'
Επίσης να σου πω ότι έχω τον Fenix HL21 (κεφαλής) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και ένα Ultrafire zoomable 'μαϊμού',