SUPER fuelmax για οικονομια στα καυσιμα ΕΩΣ 30%

κάτι ήξερε και το άνοιξε το μαγαζάκι του στη Χιο... εάν ήταν στην Αθήνα θα είχε φάει πολύ ξύλο!

Έχω στα χέρια μου από μια αντίστοιχη εταιρία τέτοια μαγνητάκια και μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα τα τεστάρουμε σε κινητήρα στο πανεπιστήμιο που είναι πάνω σε δυναμόμετρο πάγκου με πλήρες μετρητικό σύστημα (ισχύ, ροπή, ειδική κατανάλωση, θερμοκρασίες, πιέσεις, καυσαέρια κλπ). Αν δω κάτι που αξίζει θα το ποστάρω, αν και να πω την αλήθεια δεν πιστεύω να δω τίποτα...

αν γίνει επίσημη πανεπιστημιακή μέτρηση καλό θα ήταν να δημοσιοποιηθεί ...αρκετά πλούτισαν οι απατεώνες με τα υπερσουπερκοστολογημένα μαγνητάκια (αξία 50λεπτά, πώληση 100 )

προσωπικά δεν στέκομαι στο γεγονός οτι είναι υπερκοστολογημένα κι αυτό γιατί μπορεί σε αυτήν την τιμή να πουλάνε κυρίως το know how απο ένα προϊόν που υποτίθεται κάνει καλό στην τσέπη μας αλλά και στο περιβάλλον γενικότερα.

δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό το MAX ECONOMY MAX ECOLOGY MAX GUARANTEE πραγματικά ισχύει .....

Πάντως αν μη τι άλλο, ο αντιπρόσωπος δεν φοβάται να μας δείξει την κριτική που του γίνεται...
Απο οτι καταλαβα δεν ειναι site του αντιπροσωπου, αλλα site που πουλαει διαφορα.