Super παιχνίδια που έρχονται σύντομα.

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Crysis, αρχικά για PC και βλέπουμε

Η συνέχεια του Far CRY, FPS με απίστευτη λεπτομέρεια στα γραφικά, και εντυπωσιακή μηχανή φυσικής

Final Fantasy 13 για PS3

Η συνέχεια της καλύτερης και μακροβιότερης σειράς RPG για κονσόλες

Heavenly Sword το πολυαναμενόμενο beat em up που θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητες του PS3

Last edited:
Το Mass Effect νομίζω θα βγει και για PC. Μάλλον κανένα εξάμηνο μετά την κυκλοφορία του για Xbox.
Ο Gates είχε δηλώσει πως όταν ένα παιχνίδι χαρακτηρίζεται "αποκλειστικά για Xbox", αυτό σημαίνει σε σχέση με τις άλλες κονσόλες. Χαζός είναι να αφήσει απέξω την αγορά των PC; Αυτοί τον ταϊζουν...

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιστοχώρους, θα κυκλοφορήσει σύντομα το Pro Evolution 7 (Winning Eleven 2008) δίνοντας βάρος στην έκδοση για ps3.

Το παιχνίδι θα καταλαμβάνει 18gb χώρο γιατί θα είναι FULL HD, θα έχει καλύτερες άμυνες αλλά κ καλύτερες ντρίμπλες...

Επίσης λένε ότι θα περιλαμβάνει ολόκληρο το Αγγλικό κ το Γερμανικό πρωτάθλημα.

Η πιθανή του κυκλοφορία είναι τον Οκτώβριο.

Πλροφορίες εδώ :
http://ps3.qj.net/Konami-strikes-hard-Winning-Eleven-2008-coming-soon/pg/49/aid/92935

Re: Απάντηση: Super παιχνίδια που έρχονται σύντομα.

Το παιχνίδι θα καταλαμβάνει 18gb χώρο γιατί θα είναι FULL HD

Aλήθεια, το XBOX 360 πώς θα ανταποκριθεί σε τέτοια μεγέθη, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να βγάλει παιχνίδια μεγαλύτερα από ένα dvd διπλής στρώσης?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Super παιχνίδια που έρχονται σύντομα.

Aλήθεια, το XBOX 360 πώς θα ανταποκριθεί σε τέτοια μεγέθη, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να βγάλει παιχνίδια μεγαλύτερα από ένα dvd διπλής στρώσης?
Προφανώς για αυτό λένε ότι θα είναι καλύτερο στο ps3. Εφόσον το 360 έχει 9gb χώρο μέγιστο, ή θα είναι μέχρι εκεί ή θα είναι 2 dvd με εναλλαγή τους υπό προυποθέσεις την ώρα του παιχνιδιού...

Μετά την πολύ σωστή παρατήρηση του Evanl, πολυαναμενόμενο παιχνίδι για τα PC & Apple είναι το STARCRAFT 2. Ναι πολύ σωστά διαβάσατε, βγαίνει μετά από πολλά χρόνια το 2ο του φοβερού αυτού παιχνιδιού...

Σε ερώτηση αν θα βγει για κονσόλες, οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι δεν το έχουν σκοπό...
http://www.starcraft2.com/faq.xml

http://www.starcraft2.com/

wall1-800x600.jpg

Για το 2 δεν ξέρω αν δεν το δω αλλά το πρώτο εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.
Πάντως τα σχόλια για το 2 είναι ανάμικτα. Άλλοι λένε τα καλύτερα άλλοι τα χειρότερα...

Ειναι τοσο φοβερο οντως???

Φίλε Ντίνο το πρώτο ήταν παιχνίδι σταθμός τόσο γιια το gameplay όσο και για τις απίστευτες σεναριακές ανατροπές (που περιγραφόντουσαν με cut scenes κινηματογραφικής ποιότητας). Νομίζω ότι ήταν το πρώτο που εισήγαγε τρεις παρατάξεις των οποίων τα single campaigns είναι διαδοχικά (δηλαδή εκεί που τελειώνει το ένα ξεκινάει το επόμενο).

Αν δεν το έχεις παίξει το συνιστώ ανεπιφύλακτα (βγήκαν πέρυσι κάποιες συλλογές της blizzard που το περιλαμβάνουν)

Βαγγέλης

Ένα πιθανό εξώφυλλο για το World Soccer:Winning Eleven11
στο PLAYSTATION 3.

Μια άλλη εκδοχή είναι να βγει στις 01/01/2008.

Attachments

• gse_multipart19317.jpg
    gse_multipart19317.jpg
    69 KB · Views: 10
MAss Effect, RPG επιστημονικής φαντασίας με πολλές καινοτομίες στο gameplay από τους δημιουργούς του Star Wars: Knights of the Old Republic, αποκλειστικά για το 360

Και για να καταλάβετε για τι συζητάμε κυκλοφόρησε βιβλίο ως prequel του παιχνιδιού

http://www.randomhouse.com/catalog/display.pperl?isbn=9780345498168

Φίλε Ντίνο το πρώτο ήταν παιχνίδι σταθμός τόσο γιια το gameplay όσο και για τις απίστευτες σεναριακές ανατροπές (που περιγραφόντουσαν με cut scenes κινηματογραφικής ποιότητας). Νομίζω ότι ήταν το πρώτο που εισήγαγε τρεις παρατάξεις των οποίων τα single campaigns είναι διαδοχικά (δηλαδή εκεί που τελειώνει το ένα ξεκινάει το επόμενο).

Αν δεν το έχεις παίξει το συνιστώ ανεπιφύλακτα (βγήκαν πέρυσι κάποιες συλλογές της blizzard που το περιλαμβάνουν)

Βαγγέλης

εχει κυκλοφορησει το δευτερο?

Κομμενα τα μπανια και οι διακοπες φετος... 27 Ιουλιου αρχίζει το λιωσιμο !!!