Supra EFF-I και PE core!

audioDtek

Established Member
26 December 2006
196
Netherlands
Πήρα ένα+ένα μέτρα supra eff-i καλώδιο για interconnect και 4 RCA βυσματάκια για να τα κολλήσω. Όλα τα κατάλαβα, εκτός από το PE core που έχει στο κέντρο των καλωδίων. Είναι ένα μικρό πλαστικό σωληνάκι στο κέντρο του κάθε καλωδίου (κόκκινο/μπλε), που δε ξέρω αν πρέπει να το αφαιρέσω πριν κάνω την κόλληση ή να το αφήσω να γίνει "ένα" με το καλάι.

Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο;

Το μεταφέρω στη DIY, μια φωτογραφία θα βόηθαγε ίσως.
Αν και ίσως θα τα έχεις καταφέρει ως τώρα.

Άσχετο:

"Στο wdtv έβαλα καλύτερο τροφοδοτικό και καλύτερα interconnects, αλλά το DVD ακόμα νικάει κατά κράτος το wdtv"

Φίλε iron_gr, έχεις πολύ δρόμο ακόμη, ειλικρινά ...

Άσχετο:

"Στο wdtv έβαλα καλύτερο τροφοδοτικό και καλύτερα interconnects, αλλά το DVD ακόμα νικάει κατά κράτος το wdtv"

δηλαδή; αμφιβάλλεις για αυτό που λέω;

Άσχετο:

Εχμμ… και γιατί δεν το γράφεις σε σχετικό θέμα?

Απάντηση: Re: Supra EFF-I και PE core!

Άσχετο:

κατι δεν κανεις καλα,αποκλειεται ενα DVD να παιζει καλυτερα απο το WD,το εχω και γω και μαλιστα εχω και 2 DVD Pioneer και δεν εχουν καμια σχεση!

Μια χαρά τα κάνω. Το DVD παίζει καλύτερα.

Και το άκουσαν και άλλοι, όχι μόνο εγώ...

ειμαστε λιγο ''εκτος'',μπορεις ομως να μου πεις ποιο ειναι αυτο το ντι βι ντι πλειερ,να μπορεσω να καταλαβω στο περιπου?