Surround Back Τί; Ποιά; Θέση;

13 March 2007
688
Βόλος
Οκ ακούγεται πολύ επίπονο το θέμα, αλλα δεν είναι τόσο πολύ.
Βασικά πραγματα: Έχω ενα φτωχό ηχοσύστημα VSX-817 , και Roister HT4000.
Θα ήθελα να προσθέσω SB ήχο. Χώρο για να προσθέσω δε μπορώ να πώ ότι έχω γιατι υπάρχει παράθυρο απο πίσω.. μπορώ να προσθέσω αλλα θα βρίσκονται 2,60 m απο το πάτωμα.

Η ερωτήσεις μου είναι...

α) Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα των 2,6μ;

β) Θέλω να βρώ οικονομικά ηχεία ώστε να συμπληρώσουν τα Roister (άρα 200e μάξιμουμ για σετ)

γ) Δεν ξέρω εαν με πέρνει για κάθετα ηχεία.. οριζόντια πάει πιο καλά (έχει ενα οριζόντιο άνοιγμα πάνω απο το παράθυρο) υπάρχουν; τι μπορώ να κάνω;

δ) Η πίσω πλάτη / τοίχος που θα βρίσκονται είναι συνολικά 4,5 μ ... το παράθυρο σχεδόν στην μέση 2μ, εαν τα βάλω στις ακρες του παραθύρου δηλαδή με μία απόσταση 1,5μ το ένα απο τα άλλο για να μπαίνει η κουρτίνα ανάμεσα (μην την κάνω τελείος στην μπάντα-) πειράζει;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ για να έχω μια ιδέα για ΤΙ ακριβώς ηχεία ψάχνω; :P Δείξτε τίποτα να καταλάβω! Ευχαριστώ πάλι!

Μαλλον αυτα θες, μπαινουν οπου και οπως γουσταρεις αλλα, συμφωνα με reviews μην περιμενεις τιποτα τρελλη αποδοση... ειναι τα jbl control now

Attachments

• CONTROLNOWBK.jpg
    CONTROLNOWBK.jpg
    46 KB · Views: 42
Χμμμ, δεν φαίνονται άσχημα... σκεφτόμουν να δώσω μια κλίση προς τα κάτω όμως μιας και θα είναι τόσο ψηλά... Πόσο πάνε αυτά σε μαγαζί online δε τα βρίσκω.. :/

Οκ ακούγεται πολύ επίπονο το θέμα, αλλα δεν είναι τόσο πολύ.
Βασικά πραγματα: Έχω ενα φτωχό ηχοσύστημα VSX-817 , και Roister HT4000.
Θα ήθελα να προσθέσω SB ήχο. Χώρο για να προσθέσω δε μπορώ να πώ ότι έχω γιατι υπάρχει παράθυρο απο πίσω.. μπορώ να προσθέσω αλλα θα βρίσκονται 2,60 m απο το πάτωμα.

Η ερωτήσεις μου είναι...

α) Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα των 2,6μ;

β) Θέλω να βρώ οικονομικά ηχεία ώστε να συμπληρώσουν τα Roister (άρα 200e μάξιμουμ για σετ)

γ) Δεν ξέρω εαν με πέρνει για κάθετα ηχεία.. οριζόντια πάει πιο καλά (έχει ενα οριζόντιο άνοιγμα πάνω απο το παράθυρο) υπάρχουν; τι μπορώ να κάνω;

δ) Η πίσω πλάτη / τοίχος που θα βρίσκονται είναι συνολικά 4,5 μ ... το παράθυρο σχεδόν στην μέση 2μ, εαν τα βάλω στις ακρες του παραθύρου δηλαδή με μία απόσταση 1,5μ το ένα απο τα άλλο για να μπαίνει η κουρτίνα ανάμεσα (μην την κάνω τελείος στην μπάντα-) πειράζει;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ για να έχω μια ιδέα για ΤΙ ακριβώς ηχεία ψάχνω; :P Δείξτε τίποτα να καταλάβω! Ευχαριστώ πάλι!

Απο την στιγμή που έχεις περίπου 4,5 μέτρα απόσταση απο το σημείο θέασης-ακρόασης και παρά τα 2,6 μέτρα ύψους απο την οροφή δεν νομίζω να προβληματιστείς ιδιαίτερα + το γεγονός ότι πάς σε χαμηλή κατηγορία τιμής πίσω ηχείων με ότι αυτό σημαίνει.Εχοντας αυτη την σχετικά μεγάλη απόσταση απο την θέση ακρόασης το πρόβλημα του ύψους σχεδόν θα εξαφανιστεί.