SVS subwoofers

Σιγουρα,αλλα βρε c Αργυρη αν ψαξεις καλυτερα θα δεις οτι απο το λινκ που αναφερεις,φενεται οτι το Earthquake μπορει να παιξει 98db στα 18Hz εν αντιθεση με

http://64.233.183.104/search?q=cach...+velodyne+dd18+hz+db&hl=el&ct=clnk&cd=4&gl=gr

Που μπορεις να δεις οτι το Velodyne μπορει να παιξει 100db στα 15Hz.Οποτε ευκολα καποιος μπορει να πει οτι το Velodyne παιζει πολυ δυνατοτερα....

παναγιωτη
αν θες να εισαι αντικειμνικος πρεπε να βλεπεις τα παντα
οχι μονο το ποσο δυνατα παιζει
ποσο απαραμορφωτα
ποσο καλη ατακα εχει
ποσο απροβληματιστα ζει
ποσο κανει
ποσο αξιζει για αυτα που κανει
τι υποστηριξη εχει
ποσο στρες τρωει ο ενισχυτης απο την δεη και παει λεγντας

Σιγουρα Αργυρη αλλα απο την στιγμη που δεν τα εχεις ακουσει διπλα διπλα,πιστευω οτι ειναι πολυ επιπολαιο να λες οτι το παταει,απο την στιγμη που φαινομενικα παντα το Velodyne φαινεται καλυτερο βαση χαρακτηριστικων...Οποτε δεν μπορεις να κρινεις ουτε την ατακα,ουτε το ποσο "ζοριζεται" το ηχειο.Εξαλλου φαντασου ποσο πολυ μπορει να ζοριζεται ο κωνος του Earthquake απο την στιγμη που προκειται κ για 15ιντσο κ για μικροτερο ενισχυτη....Απο την στιγμη που του Velodyne εχει κορυφη στα 3000 Watt.Το θεμα της τιμης ειναι αλλο.Εγω δεν εθεσα θεμα αποδοσης/τιμης .Αλλα καθαρα αποδοσης

αυτα που γραφουν ολοι περι τρελλων βατ μην τα πιστευεις
δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν ουτε την μιση ισχυη
οπως και να την χρησιμοποιησεις σε νορμαλ χωρους

το τι εχω ακουσει
διαβασε...............
φιλου 15ιντσο βελο
και το δικο μου
μπηκαν σε 35τμ πανω στο οντισι και τα 2
το βελο αν και σχεδον ισο στα χαρτια επαιζε σαν μικροτερο και απο 12 ιντσο
απο ατακα παλι πισω ηταν
ακομα και με τον σερβομηχανισμο του ειχε και χειροτερο ελεγχο σε υψηλες σταθμες.
Τα βαλαμε στο οντισι την ιδια στιγμη στον ιδιο χωρο ωστε καποιο να μην χανει σε κατι
καλα σαμπακια τα βελο αλλα και ακριβοτερα ειναι και ζημιαικα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο σαμπ ειναι

δεν ειχα την τυχη να ειμαι στη δοκιμη που λες,οποτε ειναι λιγο δυσκολο να εκφερω γνωμη...Ισως καποιος φιλος που θα ειχε την τυχη να ειναι παρον σε μια τετοια "συγκριση γιγαντων" να μπορουσε να μας πει την γνωμη του...

αν καποια στιγμη εχουμε 2 ισα σαμπ φερνω το οντισι και το dbμετρο και βλεπουμε πιο κανει τι

Αργυρη με ποιον ειχατε κανει το τεστ με το Velodyne που λες.Θελω να τον ρωτησω...Μου κανει εντυπωση

Στο site της earthquake λέει ότι το frequency response είναι από 17Hz έως 120Hz.

Στο manual λέει ότι το sub κατεβαίνει και στα 10Hz.

Γιατί στα χαρακτηριστικά του sub λέει "frequency response: 17Hz έως 120Hz"?

Μήπως frequency response και frequency output είναι διαφορετικά πράγματα?

Τελικά, άλλο το frequency range και άλλο το frequency response.
Το frequency range είναι το εύρος των συχνοτήτων που βγάζει ένα ηχείο.
To frequency response είναι οι συχνότητες που βγάζει το ηχείο με διαφορά στην ένταση μικρότερη από +-3db.
Παράδειγμα: Αν το εύρος συχνοτήτων (frequency range) του earthquake 15" είναι από 10Hz έως 150Hz και το frequency response είναι από 17Hz έως 130Hz, σημαίνει ότι τις συχνότητες από 10-16Hz και 131-150Hz τις βγάζει αλλά η ένταση τους είναι ή πολύ μεγαλύτερη ή πολύ μικρότερη από την ένταση των υπολοίπων.

Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον :-)