Switcher οπτικής ίνας (βρέθηκε!)

spyridy

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,130
Γλυφάδα
http://www.ramelectronics.net/audio-video/a-v-switchers/digital-audio-switcher/os-3pt/prodOS3PT.html

Επιτέλους βρήκα εναν 1*3 switcher για οπτική ίνα. Έχω ανάγκη να στέλνω στα logitech Z-5500 μέσω οπτικής τον ήχο απο το PS3, τον DM800 και απο σήμερα που θα γυρίσω στο σπίτι, το WD HDTV Media player.

Για πείτε γνώμες, καθώς επίσης και αν υπάρχει είτε κάπου αλλού διαδικτυακά κάτι αντίστοιχο, ή ακόμα καλύτερα απο κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα. Μια γρήγορη αναζήτηση στο skroutz, δεν μου έδειξε κάτι!

Ευχαριστώ
Γιάννης

Ναι το πήρα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει... ξέρεις μήπως τι γίνεται με καλώδιο, μιας και νομίζω οτι τελικά το βύσμα αυτό δεν είναι ίδιο με το βύσμα που βγάζει το καλώδιο που έχω και πάει απο το PS3 στον ενισχυτή των logitech z-5500.
Μπορώ να βρώ καλώδιο απο το "κλασσικό" του PS3 σε αυτό το "TOSlink"?

Υ.Γ. τελικά όσο το πήρα απο το ebay το έχει κι ο φίλος μας στη Λειβαδιά, οπότε αν το ήξερα θα είχα προτιμήσει τον Έλληνα!

δεν καταλαβαινω ...
εγω το ps3 το εχω συνδεσει με οπτικη ινα (toshlink)...μεσω αυτου του switcher...:grinning-smiley-043
στην δευτερη εισοδο εχω βαλει (με τον ιδιο τροπο - οπτικη ινα) το wd tv και καταληγουν στο optical του ενισχυτη...

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ:BDGBGDB55:

δεν καταλαβαινω ...
εγω το ps3 το εχω συνδεσει με οπτικη ινα (toshlink)...μεσω αυτου του switcher...:grinning-smiley-043
στην δευτερη εισοδο εχω βαλει (με τον ιδιο τροπο - οπτικη ινα) το wd tv και καταληγουν στο optical του ενισχυτη...

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ:BDGBGDB55:
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Έχεις ΔΙΚΙΟ!!! ξαναδοκίμασα να βάλω το καλώδιο και τελικά κάνει μια χαρά!:slapface:
Ειμαι εντελώς ηλίθιος!!! Νόμιζα οτι δεν έκανε και έψαχνα να δω τι φταίει!!! :flipout::flipout::flipout: