Συγχαρητήρια στην Microsoft και στα Windows 7!!!

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,346
Homeless
Που με αφησαν χωρις pc στο γραφείο για μια ώρα για την εγκατάσταση του Service Pack 1.

Εν ολιγης ανοιξα το pc για να δουλεψω και με την μια μου έσκασε το παράθυρο με τις ενημερώσεις των windows χωρίς να μπει καν στο λειτουργικό.

Μετα απο 1 ωρα ολα ειχανε τελειώσει και με το που μπήκα στο λειτουργικό με ενημέρωσε ένα μήνυμα ότι εγκαταστάθηκε το Service Pack 1.

Αλλα για 1 ωρα δουλεια γιοκ...

Δεν ειναι τιποτα το ξερω. Μια ρύθμιση απλα ειναι :rifle: :violent-smiley-008:

Όπως είπες, απλά μια ρύθμιση είναι να σε ρωτάει πριν κάνει κάτι.

Για το λόγο αυτό (της καθυστέρησης χωρίς τη συναίνεσή σου είναι και το πράγμα που σε ρωτάει πρώτο - πρώτο όταν κάνεις install τα Windows και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν απαντήσεις! Αν εσύ πατάς (όπως και όλοι μας καμιά φορά) Next - Next... δεν φταίει η microsoft!

Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια στην Microsoft και στα Windows 7!!!

Για το λόγο αυτό (της καθυστέρησης χωρίς τη συναίνεσή σου είναι και το πράγμα που σε ρωτάει πρώτο - πρώτο όταν κάνεις install τα Windows και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν απαντήσεις! Αν εσύ πατάς (όπως και όλοι μας καμιά φορά) Next - Next... δεν φταίει η microsoft!

Μιλαμε για window 7.

Δεν ειμαι κανενας ασχετος και δεν πατησα κανενα next next. Οπως τα περιγραφω παραπανω εγιναν.

Μιλαμε για window 7.

Δεν ειμαι κανενας ασχετος και δεν πατησα κανενα next next. Οπως τα περιγραφω παραπανω εγιναν.

Δίκιο έχεις ...

Άπλα απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια στην Microsoft και στα Windows 7!!!

Μιλαμε για window 7.

Δε σε είπα άσχετο, αλλά καμιά φορά όλο και κάτι μας ξεφεύγει. Εγώ μιλάω γι´ αυτό που εμφανίζει κατά την εγκατάσταση. Αν πάταγες το "Ask Me Later" δε θα έκανε ότι του είχαν ορίσει από το "μαγαζι".

Uploaded with ImageShack.us

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια στην Microsoft και στα Windows 7!!!

Δε σε είπα άσχετο, αλλά καμιά φορά όλο και κάτι μας ξεφεύγει. Εγώ μιλάω γι´ αυτό που εμφανίζει κατά την εγκατάσταση. Αν πάταγες το "Ask Me Later" δε θα έκανε ότι του είχαν ορίσει από το "μαγαζι".

Uploaded with ImageShack.us

Σ' αυτό που λες έχεις δίκιο!
Που να φανταστεί ο άνθρωπος όμως οτι τα τζιμάνια της microsoft θα έβαζαν το update κατα την εκκίνηση???
Εδώ με τα xp και τα update περνιούνται στο σβήσιμο.

Οκ, κι εγώ δεν μπορώ να ακούω να κράζουν την microsoft συνέχεια (λες και τα mac είναι πανάκεια :rolleyes: ) αλλά το να βάζουν updates κατα την εκκίνηση του συστήματος είναι ζαντιά ολκής!

Ενταξει, μην τα σουρνουμε ολα στη μαικροσοφτ...
Σε ρωτησε, απαντησες, τελειωσε.
Εξ αλλου, το sp1 ειναι απο τις ελαχιστες, λογω σοβαροτητας, ενημερωσεις, που εχουν 2ο σταδιο εγκαταστασης μετα την επανεκκινηση.

Βεβαια, σε καμμια των περιπτωσεων δεν κανουν 1 ωρα.... αντε 5 λεπτα (εκτος αν ειναι κανα χρεπι....:BDGBGDB55: )

Απάντηση: Re: Συγχαρητήρια στην Microsoft και στα Windows 7!!!

Βεβαια, σε καμμια των περιπτωσεων δεν κανουν 1 ωρα.... αντε 5 λεπτα (εκτος αν ειναι κανα χρεπι....:BDGBGDB55: )

Η αλήθεια είναι πως με τον 386 αργούσαν λίγο αλλά μετά την αναβάθμιση σε 486 πάνε σφαίρα!!!!!:BDGBGDB55:

Ενταξει, μην τα σουρνουμε ολα στη μαικροσοφτ...
Σε ρωτησε, απαντησες, τελειωσε.
Εξ αλλου, το sp1 ειναι απο τις ελαχιστες, λογω σοβαροτητας, ενημερωσεις, που εχουν 2ο σταδιο εγκαταστασης μετα την επανεκκινηση.

Όντως...

ο τίτλος είναι εντελώς λάθος και τελείως παραπληροφοριακός.
Δεν φταίει ούτε η Microsoft , ούτε το λειτουργικό γιατί κάποιος κατάφερε
να περάσει "καταλάθος" ολόκληρο service pack, τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

ο τίτλος είναι εντελώς λάθος και τελείως παραπληροφοριακός.
Δεν φταίει ούτε η Microsoft , ούτε το λειτουργικό γιατί κάποιος κατάφερε
να περάσει "καταλάθος" ολόκληρο service pack, τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Υeap. Και τωρα ειναι νύχτα.

Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.. Ευθύνη έχουν και οι δυο, και ο χρήστης που σπανίως προσέχει τι κάνει (οποιοσδήποτε έχει περάσει ποτέ οποιοδήποτε SP ξέρει ότι η διαδικασία είναι σχετικά χρονοβόρα..) αλλά και η MS που για τόσο σημαντικά πράγματα καλό θα ήταν να πετάει ένα ακόμα popup επιβεβαίωσης (τόσα άλλα άχρηστα πετάει.. τι είναι άλλο ένα).

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, 1 ώρα είναι υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το PC πρέπει να ήταν πολύ παλιό και / ή κακοσυντηρημένο.

PC δουλειάς που δεν είχε sp και αργός σκληρός δίσκος...
Όπως και να έχει κάνε ένα defrag, να προτείνω το δωρεάν Auslogics ?