Σύγχρονο Remote Control για HTPC. Προτάσεις;

Έχω το Logitech diNovo Mini, που το χρησιμοποιώ ενίοτε για τον τηλεχειρισμό ενός από τους υπολογιστές μου, όταν αυτός "παίζει" σαν HTPC. Δεν είναι κακή λύση, αλλά ψάχνω για κάτι πιο καινούργιο, πιο εξελιγμένο, και με λιγότερη πολυπλοκότητα από ένα χειριστήριο, που είναι και πληκτρολόγιο και ποντίκι και τηλεχειριστήριο μαζί.

Προτάσεις;
-

Έψαχνα πρόσφατα λύσεις για κάτι τέτοιο.

Είχα καταλήξει σε smart phone με οθόνη αφής το οποίο θα βλέπει το pc...
Υπάρχουν αρκετά videos στο youtube ως απόδειξη ότι γίνεται.
(Τα ίδια ισχύουν και για το iphone μάλιστα υπάρχει ειδικό application)

Δυστυχώς δεν προχώρησα το pc οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι πιο συγκεκριμένο...
Είναι όμως για μένα ιδανική λύση αφού είναι εντελώς ανέξοδο (όλοι έχουμε ένα κινητό) αλλά και πολύ χρηστικό...

Έχω εντοπίσει κάποια...

Έχω βρει αυτό

extremepcgear_2146_233713178

και αυτό

extremepcgear_2146_235429805

ή ακόμα και

αυτό, που είναι και προγραμματιζόμενο.

extremepcgear_2145_7569004

Ακόμα και αυτό, που λειτουργεί με το iMEDIAN HD λογισμικό.

extremepcgear_2145_14835547

Πώς φαίνονται;
-

Last edited:
Τί είναι αυτό;

????????

Τί είναι αυτό, φίλε μου; :nounder::nounder::nounder:

Καταλαβαίνω πως πρόκειται για εφαρμογή, που λειτουργεί ως Remote, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς θα τηλεχειριστεί κάποιος ένα HTPC (και φυσικά έναν οποιοδήποτε υπολογιστή) αν δεν υπάρχει συσκευή στο χέρι του, από την οποία να μπορεί να δώσει τουλάχιστον τις βασικές εντολές εκ του μακρόθεν.

Μπορείς να εξηγήσεις περαιτέρω; :nounder::nounder:

Ευχαριστώ.
-

Last edited:
Re: Τί είναι αυτό;

????????

Τί είναι αυτό, φίλε μου; :nounder::nounder::nounder:

Καταλαβαίνω πως πρόκειται για εφαρμογή, που λειτουργεί ως Remote, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς θα τηλεχειριστεί κάποιος ένα HTPC (και φυσικά έναν οποιοδήποτε υπολογιστή) αν δεν υπάρχει συσκευή στο χέρι του, από την οποία να μπορεί να δώσει τουλάχιστον τις βασικές εντολές εκ του μακρόθεν.

Μπορείς να εξηγήσεις περαιτέρω; :nounder::nounder:

Ευχαριστώ.
-
για android smartphones είναι

το harmony της logitech δεν σου κάνει?

Smartphones και Harmony

για android smartphones είναι

Α, μάλιστα, κατάλαβα. Καλά, αλλά άμα κάποιος δεν έχει smartphone και μάλιστα με λειτουργικό android?

το harmony της logitech δεν σου κάνει?

Είναι συμβατό με Windows Vista/Windows 7 και με το Media Center τους? Αν ναι, ασφαλώς μου κάνει.

Πόσο πάει, περίπου; Κανένα link?
-

Re: Smartphones και Harmony

Α, μάλιστα, κατάλαβα. Καλά, αλλά άμα κάποιος δεν έχει smartphone και μάλιστα με λειτουργικό android?

Είναι συμβατό με Windows Vista/Windows 7 και με το Media Center τους? Αν ναι, ασφαλώς μου κάνει.

Πόσο πάει, περίπου; Κανένα link?
-

το harmony 515 έχει 30 ευρώ στα multirama θα χρειαστείς και ένα windows mce ir receiver http://shop.ebay.com/i.html?_kw=win...d=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1