Σύγκριση WD TV Live HD Media Player VS. Xtreamer Media Player & Streamer

Status
Not open for further replies.
Όμως, θα χρειαστεί εκτελωνισμός;

Στα FAQ βρείκα ότι για χώρες της ΕΕ δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο.

Μένει η αξιοπιστία. Διαβάζω το αγγλικό επίσημο forum τους αλλά κανείς δεν το έχει πάρει στα χέρια του ακόμη. (ελπίζω να μην σασ κουράζω με τις σκέψεις μου)

Απάντηση: Re: Σύγκριση WD TV Live HD Media Player VS. Xtreamer Media Player & Streame

Στα FAQ βρείκα ότι για χώρες της ΕΕ δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο.

Μένει η αξιοπιστία. Διαβάζω το αγγλικό επίσημο forum τους αλλά κανείς δεν το έχει πάρει στα χέρια του ακόμη. (ελπίζω να μην σασ κουράζω με τις σκέψεις μου)
Για το NAS δεν έχουν δώσει πληροφορίες για προδιαγραφές ακόμη.
Όπου να'ναι αναμένονται.

Θα ήθελα να ρωτήσω τους σχετικούς με το θέμα, αν και είμαι λίγο εκτός θέματος, εάν αξίζει να παρει κάποιος να αγοράσει ένα media player για να παίζει τα αρχεία του από τον σκληρό δίσκο αφού το ίδιο μπορεί να το κάνει με ένα blue ray player όπως το lg bd390 από την θύρα USB;

Απάντηση: Re: Σύγκριση WD TV Live HD Media Player VS. Xtreamer Media Player & Streame

Θα ήθελα να ρωτήσω τους σχετικούς με το θέμα, αν και είμαι λίγο εκτός θέματος, εάν αξίζει να παρει κάποιος να αγοράσει ένα media player για να παίζει τα αρχεία του από τον σκληρό δίσκο αφού το ίδιο μπορεί να το κάνει με ένα blue ray player όπως το lg bd390 από την θύρα USB;
Σίγουρα το BD player έχει το πλεονέκτημα της αναπαραγωγής BD δίσκων.
Ένα θέμα είναι πόσοι τίτλοι είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα.
Ένα άλλο θέμα είναι ότι το media player θα υποστηρίζει σίγουρα περισσότερους τύπους αρχείων και με καλύτερη υποστήριξη.Σε πολλά μπορείς να ρυθμίζεις τους υπότιτλους σε θέση, χρώμα μέγεθος, μπορούν να "βλέπουν" περισσότερα είδη υποτίτλων, μπορούν να παίζουν αρχεία από το PC μέσω δικτύου, αποκωδικοποιούν πολλά format HD ήχου και πολλές άλλες λειτουργίες.

Η ουσία είναι ποιες είναι οι προτεραιότητές σου.

Εδώ αρκετοί τα βγάζουν πέρα μόνο με τις καινούριες τηλεοράσεις, που παίζουν και HD αρχεία, από USB και από δίκτυο.

Re: Απάντηση: Σύγκριση WD TV Live HD Media Player VS. Xtreamer Media Player & Streame

Μην αγχώνεσαι Dachtus. Τα NMT's όπως το Popcornhour, Egreat,Istar, HDX κλπ, είναι τα μηχανήματα που έβαλαν τον προηγούμενο χρόνο το ευρύ κοινό στον κόσμο των .mkv και του HD γενικότερα.
Οι κάτοχοί τους παγκοσμίως είναι δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες άτομα και οι ταινίες που κυκλοφορούν στο ιντερνέτ κατά 99% παίζονται άνετα από αυτά.
Αυτά τα δείγματα που κυκλοφορούν με τα "βαριά" αρχεία, είναι δείγματα που προήλθαν από ελαφρύτερα αρχεία με επιπλέον κωδικοποίηση, που τίποτε δεν προσφέρει στην ποιότητα της εικόνας.
Το συγκεκριμένο αρχείο από αγώνα μπάσκετ είναι από ψηφιακή εκπομπή αγώνα στις ΗΠΑ, που, ως γνωστόν, τα κανάλια εκπέμπουν σε 1080i mpeg4 και 29,970 fps.
Τώρα, αν κάποιος αυτό το αρχείο θέλει να το κωδικοποιήσει σε .mkv με 1080p και 60 fps, μου φαίνεται περισσότερο σαν εμπορικό τρυκ, παρά σαν ανάγκη για καλύτερη εικόνα.

Οπως και νάναι ....το Xtreamer μου το έπαιξε νεράκι κι αυτό ........:D

Απάντηση: Σύγκριση WD TV Live HD Media Player VS. Xtreamer Media Player & Streamer

Για το Xtreamer- Media Player & Streamer προσανατολίζομαι κ εγώ. Μπορεί να κάνει ότι κ ένα Egreat M31B? Με ενδιαφέρει τόσο η αναπαραγωγή ταινιώνκαι το bitorrent client. Δέχεται κ εσωτερικό σκληρό? Για την τιμή του πιστεύω είναι πολύ καλό :idea::idea:

Re: Απάντηση: Σύγκριση WD TV Live HD Media Player VS. Xtreamer Media Player & Streame

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω λινκ με ένα βίντεο(Αν δεν επιτρέπεται απλά σβήστε το λινκ) ώστε να κάνετε τη σύγκριση των μηχανημάτων.

Το βίντεο που λέω μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Θα παρατηρήσετε ότι σε παλιά μηχανήματα όπως είναι τα egreat, wd hd tv κ.τ.λ. είτε θα τρώνε σκαλώματα ειτε θα πιξελιάζει το βίντεο ενώ στο νέο wd tv live παιζει νεράκι.

στον 4πυρηνο intel με 4gb ram και ati 3850,παιζει νερακι,αλλα επιβαρυνει την cpu μεχρι και 47%,οταν τα υπολοιπα mkv αρχεια δεν τον ζοριζουν πανω 15-20%.
τι περιμενουμε απο ενα κουτακι των 125 ευρω?μηπως να τρεξει και το farcry?
το μηχανακι ειναι φτιαγμενο να παιζει πολλα ειδων αρχεια και απ`οσο γνωριζω απο γνωστους φιλους και διαφορα reviewς παιζει τα παντα αριστα.
τωρα εαν αρχισουμε και το ζοριζουμε με διαφορα benchmarks αρχεια,λογικο ειναι οτι καπου θα γονατισει.
μην ειμαστε και υπερβολικοι....

Απάντηση: Σύγκριση WD TV Live HD Media Player VS. Xtreamer Media Player & Streamer

Ορίστε για ποιο λόγο ανάφερα το "βαρύ" βίντεο που λες φίλε μου.

Αν παράγγειλες το egreat λυπάμαι που στο λέω αλλά θα σε προδώσει σε σκληρές απαιτήσεις(Ειδικά σε βαριά αρχεία βίντεο).

Επειδή παράγγειλα και εγώ το egreat φίλε fits79, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των αρχείων που ΔΕΝ τα παίζει απροβλημάτιστα το συγκεκριμένο μηχάνημα;

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω λινκ με ένα βίντεο(Αν δεν επιτρέπεται απλά σβήστε το λινκ) ώστε να κάνετε τη σύγκριση των μηχανημάτων.

Το βίντεο που λέω μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Θα παρατηρήσετε ότι σε παλιά μηχανήματα όπως είναι τα egreat, wd hd tv κ.τ.λ. είτε θα τρώνε σκαλώματα ειτε θα πιξελιάζει το βίντεο ενώ στο νέο wd tv live παιζει νεράκι.

Μου είχες στείλει το link το ΣΚ αν θυμάμαι καλά...σε πμ...
Λοιπόν...νόμιζες φίλε μου fits79 ότι έχω ήδη κάποιο media player αλλά δυστυχώς είμαι ακόμα σε αναμονή παραλαβής, για αυτό το λόγο και δεν σου απάντησα πίσω...
Ωστόσο το αναπαρήγαγα με το pc μου και αυτό που έχω να πω είναι ότι το συγκεκριμένο βιντεάκι έχει αρκετά προβλήματα από μόνο του... Σίγουρα είναι βαρύ το αρχείο για τα δεδομένα ενός media tank αλλά όχι και για ένα pc...
Οπότε τα πιξελιάσματα και μερικές ανωμαλίες στη ροή του βίντεο νομίζω ότι οφείλονται στο αρχείο...
Αλλά καλό είναι να πάρουμε και από κάποιον άλλο τη γνώμη, μιας και δεν αποτελώ αντικειμενικό κριτή εφόσον παραμένω μόνο ένας στον αριθμό που έχω τεστάρει το αρχείο αυτό...
Εγώ πάντως παρατήρησα κάποια νερά σε σημεία στο βίντεο και μια στιγμή πιξελιάσματος...
Μπορεί κάλλιστα να μην το σηκώνει και ο δικός μου υπολογιστής, πράγμα που δεν το νομίζω, μιας και αναπαραγάγει ακόμα βαρύτερα αρχεία απροβλημάτιστα, ίσως και με λίγο buffer, μόνο...
Θα περιμένουμε και άλλες απόψεις!
Να είσαι καλά πάντως για τη συμβολή σου!

Ορίστε για ποιο λόγο ανάφερα το "βαρύ" βίντεο που λες φίλε μου.

μα δεν διαφωνω οτι καποια μηχανακια δεν μπορουν να παιξουν συγκεκριμενα αρχεια...
αν ομως κρινουμε με αυτο το σκεπτικο,θα χασουμε την ουσια....

Status
Not open for further replies.