Συγκριτική δοκιμή ακουστικών. Υπάρχει ενδιαφέρον;

11 January 2007
22
Πάτρα
Τον τελευταίο καιρό βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον για τα ακουστικά και σκέφτηκα να προτείνω μια συγκριτική δοκιμή. Ημερομηνία και τρόπο δοκιμής μπορούμε να τα κανονίσουμε. Εκτός από το χώρο μπορώ να προσφέρω και κάποια κομμάτια από την προσωπική μου συλλογή για σύγκριση. Συγκεκριμένα τα παρακάτω :
AKG K 701
SENNHEISER HD 650
BEYERDYNAMIC DT 990
DENON AH-D5000
ERGO MODEL 1
Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα να προσθέσει κάποιος φίλος και τα δικά του ακουστικά στη λίστα.
Προτάσεις δεκτές.

Kατ' αρχάς ευχαριστούμε, τόσο για την πρόταση όσο και την διάθεση του χώρου και των ακουστικών. Προσωπικά με ενδιαφέρει και μπορώ να φέρω τα Sennheiser HD 595.

Ενδιαφερον...

Εγω ακουω μουσικη σχεδον αποκλειστικα με ακουστικα.
Το συστηματακι μου αποτελειται απο ενα sony dvp ns 705 v(dvd/cd/sacd),monster interlink 200 interconnect(σκεφτομαι να το αλλαξω),musical fidelity x can v8(σκεφτομαι να το αναβαθμισω καποια στιγμη με το xpsu v8),hd 600(με το καλωδιο των 650).

Θα ηθελα να ειμαι μεσα,αν γινει η δοκιμη απο 15-25 του μηνα.

Re: Απάντηση: Συγκριτική δοκιμή ακουστικών. Υπάρχει ενδιαφέρον;

Πολύ καλή ιδέα :grandpa:

Εάν ενδιαφέρει, προσφέρω για την δοκιμή τα DENON AHD-7000 -bye-

παντα ηθελα να ακουσω αυτα τα denon(και τα 5000),αλλα δε το καταφερα επικοινωνοντας με τον αντιπροσωπο...

Συγνώμη και απο εμένα, στην Πάτρα δεν θα μπορέσω.

Δεν πρόσεξα οτι ο φίλος Διονύσης έχει location Πάτρα (παρασύρθηκα απο το ’ORPHEUS' - που στο δικό μου μυαλό δείχνει ’κέντρο Αθήνα’...)

Και πάλι sorry

Απο μένα δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνει όποτε θέλουν οι συμμετέχοντες. Η πρόταση μου έγινε με το σκεπτικό οτι είναι δύσκολο να βρεθούν κάποια καλά ακουστικά απο διαφορετικές εταιρίες και να συγκριθούν στις ίδιες συνθήκες. Το πόσους θα ενδιαφέρει τελικά, είναι άλλη υπόθεση. Όποτε και όσοι θέλετε ευπρόσδεκτοι.

Τίποτε ακόμη; Κρίμα! Περίμενα να δω αποτελέσματα από το ματς.

Γιατί δεν βάζετε στο πρόγραμμα και ενισχυτές ακουστικών; Ενδιαφέρει εξ ίσου.

Λοιπον, μια και δεν βλεπω αλλον ενδιαφερόμενο απο Πάτρα πλην εμού, ας το κανονισουμε για Σαββατο 19 Σεπτεμβριου, αν συμφωνει και ο κ. Νεγκας :)

Last edited:
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ποιανού έτους? (φέτος 21 Σεπτεμβρίου είναι Δευτέρα)

Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Δύο από αυτά τα ακουστικά είναι στο σπίτι μου στη Ζάκυνθο, οπότε θα πρέπει να το κανονίσουμε για την επόμενη εβδομάδα αν θέλεις να ακούσεις τα Denon και τα HD 650. Έτσι κι αλλιώς είσαι ευπρόσδεκτος για καφέ και ακρόαση όποτε θέλεις. Στο συγκριτικό μπορούμε να προσθέσουμε και τα Sony Qualia 010 αν και σε τιμή είναι πολύ μακριά από όλα τα υπόλοιπα.