Συγκριτικη δοκιμη LED TVs

Samsung Rules!!!!!!!!:worshippy:

Χτες πωλητής σε μεγάλο κατάστημα προσπαθούσε να με πείσει ότι η LED δεν είναι LCD.:bang:

Samsung Rules!!!!!!!!:worshippy:

Χτες πωλητής σε μεγάλο κατάστημα προσπαθούσε να με πείσει ότι η LED δεν είναι LCD.:bang:

Και να ηταν ο μονος ... λες και ξερουν οι περισσοτεροι τι ειναι led .
Εμενα μου εδειχνε την sharp le600 και μου ελεγε με απολυτη βεβαιοτητα πως ειναι η καλυτερη τηλεοραση που εχουν δει ποτε....
:damnyou:

Συνομιλία με τον πωλητή που μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του expert:

Εγώ για την 63B680 ενδιαφέρομαι γιατί η απόσταση μου είναι 5,5 μετρα αλλα είναι πολλά τα λεφτά και για αυτό προτίμησα την 50B550 και βλέπουμε.
Απάντηση
Πολύ μικρή η απόσταση σου για 63" πρέπει να έχεις τουλάχιστον 8 μετρα για να βλέπεις OK. Εξάλλου με τα ίδια λεφτά παίρνεις την 55B7000 που είναι πολύ καλύτερη.:bang:

Νομίζω πως πολλοί έχουν αρχίσει να την ψιλλιάζονται πάντως... :D

Όταν είχα βγει εγώ στην γύρα για την Plasma, έβλεπα τους πωλητές να αλλάζουν τροπάριο, αν σε "έκοβαν" για αποφασισμένο. Άλλα όλοι την V10 προσπαθούσαν να μου πουλήσουν που κόστιζε τα διπλά από το μπάτζετ μου και με το κλασικό πια επιχείρημα ("κι εγώ αυτή έχω..." συνοδευόμενο από κλείσιμο του ματιού)... :flipout: :flipout: :flipout:

Ενος θειου μου του πουλησαν περυσι Philips 26" για να βλεπει Nova απο τα 3 μετρα...

Φετος δεν αντεξε αλλο να του βγαινουν τα ματια εξω και πηγε και πηρε 32" Samsung...

Ευτυχως που δεν με ρωτησε γιατι τωρα θα ειχε 50αρα πλασμα και Sky HD...:ADFADF1:

latency_philips.gif

The contrast ratio is 5000000:1 with response time 1ms...

http://gadgetblips.dailyradar.com/story/philips-launches-9704-led-pro-televisions-in-the-uk/

Ενταξει τι 1 ms τι 15 ms , το ιδιο πραγμα ειναι...:BDGBGDB55: