ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΓΙΑ LCD TV 32´´

T22013

New member
29 January 2007
28
ΠΑΙΔΙΑ PLEASE HELP. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ή ΕΣΤΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 32αρες ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ:
- SAMSUNG LE32R71B
- SONY KDL 32U2000E
- SONY KDL 32V2000
- PHILIPS 32PF7331
- ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΤΑ € 650: SAMSUNG LE32R32B

ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ VALUE FOR MONEY (ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ SAMSUNG)

Επειδή στην TV μ' αρέσει να βλέπω sport και επειδή απαιτεί γρήγορη οθόνη ,
θα προτιμούσα την Sharp 32 RD2E με 1200 ευρώ ή την Toshiba 32WLT68 1050 ευρώ και οι δύο με τεχνολογία 100 hrz ... Και θα σου δώσω ένα παράδειγμα , είδα την προηγούμενη Κυριακή την formula 1 στον Alpha σε μία 26S2000 εαν θυμάμαι καλά και ήταν έντονο το πρόβλημα της γρήγορης κίνησης ... Ισως και με τα 100 να μην μείνω ευχαριστημένος και να ψάχνω για 200hrz

Φιλε jos3ph
Μόνο τα hrz παίζουν ρόλο ή/και ο χρόνος απόκρισης σε ms?
Για τις TV που αναφέρεις η TOSHIBA υπάρχει σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων; (Είμαι από Καβάλα).

Φιλε jos3ph μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις που βρηκες την WLT 68 1050 ευρωπουλα?

ΦΙΛΟΙ FORUMISTES
ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 32αρα ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ 1.200

κοιτα, αυτο για κινηση εγω στην LE32R32B που χρησιμοποιω ακομα και για games δεν ειχα κανενα προβλημα..... ουτε στην tv φυσικα που εχει χαμηλοτερες απαιτησεις.
Τωρα σαν ποιοτητα καλυτερη απο αυτες που εχω δει ειναι η LE32R71B, απλα μην φανταστεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
Ουσιαστικα αν βλεπεις tv και το σημα δεν εινα ΤΕΛΕΙΟ οποια και να παρεις απο αυτες θα εχεις 'προβλημα' ....σε dvds & pc οι 2 παραπανω που σου αναφερω ειναι πολυ καλες και πολυ πολυ 'καθαρες' με ωραια χρωματα

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΓΙΑ LCD TV 32´´

Φιλε jos3ph μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις που βρηκες την WLT 68 1050 ευρωπουλα?

Σε γερμανικό price search με τις τιμές να είναι απο 1050-1100 στα περισσότερα καταστήματα. Βέβαια η Sharp μου έχει γυαλίσει εδώ και λίγες μέρες και είναι η τελική μου επιλογή ...

Φιλε jos3ph
Μόνο τα hrz παίζουν ρόλο ή/και ο χρόνος απόκρισης σε ms?
Για τις TV που αναφέρεις η TOSHIBA υπάρχει σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων; (Είμαι από Καβάλα).

Ο χρόνος απόκρισης έχει άμεση σχέση με τα 100hrz , βέβαια ένας καλός χρόνος απόκρισης χωρίς 100hrz δεν κάνει τίποτα ... Για 200 hrz θα πρέπει το panel να είναι 2 ms , η Sharp είναι στα 4 και η Toshiba στα 6 , χωρίς αυτό όμως να σημαίνει οτι η Toshiba υστερεί , ίσα ίσα είναι πάρα πολύ καλή στην γρήγορη κίνηση ...

SHARP ΨΗΦΙΖΩ,ΤΟ KALYTERO PANEL ME TO MONO ERGOSTASIO 7HS GENIAS STON KOSMO...

Eιναι ογδοης γενιας. Η γενια των πανελ εχει να κανει με το μεγεθος του motherglass. Επισης η S-LCD (βλεπε κοινοπραξια Sony-Samsung) εχει γραμμη παραγωγης 8ης γενιας:

http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/200604/06-0410E/index.html

Αλλα ενω τα πανελ ASV της Sharp ειναι πολυ γρηγορα εχουν μικροτερη γωνια θεασης απο αλλες τεχνολογιες (οπως ΙPS-Alpha και S-PVA):

Viewing Angle

Do not be fooled by the viewing angle of 176° as quoted by Sharp in the manual – what they neglected to mention is the fact that the screen's contrast drops off severely once you go past 30° from the centre. In reality, the actual horizontal viewing angle was around 60°, beyond which the people on screen looked anaemic as their skins lost saturation. Notice in the following photos how the colour was drained from Leeloo's face in The Fifth Element when looked upon from 45° off-axis...

http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC42XD1E/Picture-Quality.php

Για την 32U2000 να πω ότι το μοντέλο έχει καταργηθεί και όπου την βρείς θα έιναι μόνο ότι έχει απομείνει σε στοκ. Ο αντικαταστάτης της -αν θες να το πεις έτσι- έιναι η 32S2530 που αναφέρθηκε και παραπάνω.

Για την 32U2000 να πω ότι το μοντέλο έχει καταργηθεί και όπου την βρείς θα έιναι μόνο ότι έχει απομείνει σε στοκ. Ο αντικαταστάτης της -αν θες να το πεις έτσι- έιναι η 32S2530 που αναφέρθηκε και παραπάνω.

Ο αντικαταστατης της U2000 ειναι η P2530 που κυκλοφορει ηδη.

Σωστός River...
H τιμή της (P2530) είναι στα 900.
Την έχει δει από κοντά...?

Last edited: