Συγκριτικο LCD 40-42".

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
toshiba.jpg

Toshiba 42XD3030:

orange_160_7.jpg

sony.jpg

Sony KDL40D3000:

orange_160_7.jpg

acer.jpg

ACER AT4250:

orange_160_6.jpg

samsung.jpg

Samsung LE40M86:

orange_160_8.jpg

Η D3000 εχει τρομερα χρωματα , το Motionflow λειτουργει πολυ καλα και αριστευει με υλικο SD και ειδικα σε DVD εχει μαλλον την καλυτερη εικονα απο οποιαδηποτε LCD.:grinning-smiley-043
Επισης ειναι μια απο τις πιο γρηγορες LCD που υπαρχουν και μια απο τις καλυτερες HD Ready της αγορας.
Χανει βαθμους μονο επειδη δεν ειναι Full HD και επειδη ειναι ακριβη.

Η Μ86 εχει καλη αποδοση σε SD και πολυ καλη σε HD , λογω Full HD , ενω εχει και λογικη τιμη γι'αυτο βγαινει και νικητρια στην δοκιμη.

Ολο το τεστ ειναι εδω:

http://translate.google.com/transla...fe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=/language_tools

Μου έχει γίνει εφιάλτης η Μ86, όλο την βλέπω στον ύπνο μου την βγάζω από το κουτί, όταν κοιμάται ο " μαστροχαλαστής ", του σπιτιού και βλέπω ΗD, δορυφορικά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μετά την ξαναβάζω στο κουτί έντρομος, και ξυπνώ κάθιδρος, επιτέλους να μεγαλώσουν λίγο για να μπορέσω να αγοράσω ο άνθρωπας κάτι κι εγώ μέσα στο σπίτι.

Η Μ86, για μένα αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά, ωστόσο και η 40D3000, αποτελεί εξαιρετική επιλογή με το 24p, motionflow και το bravia engine, μια εκπληκτική τηλεόραση που είδαν τα μάτια μου την Τρίτη, νομίζω ότι πέρα από τυπικό ανθρακι-μαύρο χρώμα, την είδα και σε κόκκινο και ήταν μια χαρά.

H επιλογή των τηλεοράσεων είναι λίγο αχταρμάς. Εννοώ πως στην ουσία ανταγωνιστής της Μ86 είναι η W2000 και η D3000 παίζει στην ίδια κατηγορία με την R86.
Πάντως πάνω κάτω τα συμπεράσματα που βγάζει είναι τα ήδη γνωστά. Και οι δύο πολύ καλές επιλογές.

Re: Απάντηση: Συγκριτικο LCD 40-42".

H επιλογή των τηλεοράσεων είναι λίγο αχταρμάς. Εννοώ πως στην ουσία ανταγωνιστής της Μ86 είναι η W2000 και η D3000 παίζει στην ίδια κατηγορία με την R86.

Η D3000 ειναι μια κατηγορια πανω απο την R86 λογω 100 Hz , 10 bit panel , 24p κτλ.

Η S3000 ειναι στην ιδια κατηγορια με την R86.