Συγνώμη φίλε, μήπως έχεις 1 ευρώ;

Αυτή τη φράση την άκουσα πολλές φορές εχθές το βράδυ.
Πήγα να πάρω κάποιον φίλο που ερχόταν αργά, από τον νέο σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ "Μακεδονία".
Με πλησίασαν τουλάχιστον 5 άτομα ναρκομανείς νεαρής ηλικίας 22 - 30 ετών περίπου.
Μου ζητούσαν ευγενικά να τους δώσω 50 λεπτά ή 1 δήθεν για να συμπληρώσουν και να πάρουν εισιτήριο για λεωφορείο,
Μαστουρωμένοι, σε κοιτάνε και δεν σε βλέπουν, κανα δυό δεν μπορούσαν να κρατήσουν την ισορροπία τους και με το ζόρι στέκονταν όρθιοι.
Ο περισσότερος κόσμος απλά τους απέφευγε.
Κατάντησαν ανθρώπινα ερείπια, ρεμάλια και εξευτελίζονταν μπροστά στον κόσμο για 1 .
Ο ένας επέμενε πολύ, απλά διότι δεν τον έδιωξα και του είπα ότι αν του δώσω 1 θα του κάνω ζημιά.
Μου ορκιζόταν κάνοντας στραβά και άτσαλα το σταυρό του, ότι θέλει να πάρει εισιτήριο να φύγει στα Γιαννιτσά.

Ρώτησα κάποιον υπάλληλο του εκδοτηρίου εισιτηρίων και μου είπε "όλη μέρα έχουμε τέτοια άτομα εδώ μέσα"
Η αστυνομία είναι εκεί, αλλά δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα. Μόνο αν παραφερθούν.
Τους αντιμετωπίζουν σαν ασθενείς που δεν μπορούν να θεραπεύσουν και όχι σαν παραβάτες.
Και να τους πιάσουν, μετά από λίγο τους αφήνουν.
Τους κοίταζα και έβλεπα μπροστά μου ένα μάτσο μελλοθάνατα παιδιά.

Πιο πέρα είναι η περιοχή του Δενδροπόταμου όπου ζουν κυρίως γύφτοι, πολλοί απ´αυτούς δε, είναι έμποροι ναρκωτικών.
Ξεχωρίζουν από τις μερσεντές και τις BMW.
Και φάτσα απέναντι το καινούργιο ωραίο μέγαρο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης.
Ένα τρίγωνο της συμφοράς. Σαν των Βερμούδων.
Παιδιά χωρίς μέλλον. Κάποιοι γονείς είναι δυστυχισμένοι και μόνο αυτοί ξέρουν τι Γολγοθά περνάνε.
Μα πως στο διάολο πάνε και μπλέκουν με τα ναρκωτικά τόσο εύκολα, τόσοι πολλοί.
Φεύγοντας περνάμε από ένα παλιό εγκατελειμένο εργοστάσιο μετάλλων εκεί δίπλα, όπου τρείς απ´αυτούς έμπαιναν μέσα.
Προφανής ο λόγος της παρουσίας τους εκεί.
Τι να πεις. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

Άμαθους σας κόβω . ... για ελάτε μια βόλτα από Ομόνοια μεριά ...
εκεί πλέον δεν επαιτούν Απαιτούν ! και κλέβουν στεγνά και απροκάλυπτα !!
προχθές σωφρόνισα κάποιον που με ρήμαζε τακτικά

δεν με ενδιαφέρει εάν είναι άρρωστοι , ενήλικες υπεύθυνοι είναι και ας μην την πίνουν !! αφού τους πίνει
άμα πλακωθώ στις ρακές από το πρωί και βγω κάνω φασαρία στο δρόμο άρρωστος θεωρούμε ῞η απλα μπεκρομαλάκας ῎

Ποιό βράδυ ;; Όλη ημέρα γίνεται... κ δεν είναι μόνο η Ομόνοια, αλλά η ευρύτερη περιοχή...

Παντού τα ίδια δυστυχώς...αν δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου...

Re: Απάντηση: Re: Συγνώμη φίλε, μήπως έχεις 1 ευρώ;

Τι εννοείς; Σε έκλεβε;
ναι προχθές ένα τιμολόγιο 400 ευρά αθλητικές κάλτσες συμπλήρωμά έφερα και κάλτσες δεν πούλαγα ΑΛΛΑ αυτές τελειώνανε αυτόματα :BDGBGDB55:

τον βουτάω τον κωλοπαιδαρα ( ναι τοξικομανής ) ασεμε ρε φιλε !!!! άρρωστος είμαι :slapface::slapface::slapface::slapface:

πλήρωσε και για τα δυο ραδιόφωνα στα αυτοκίνητο τις 5 ΝΑΙ 5 !! κλειδαριές της πόρτας ένα λαπτοπ ενα μόνιτορ ένα σπασμένο παιδικό κάθισμα απο κακια γιατι δεν βρήκαν να κλέψουν κάτι !! και το κινητό μου

απολογισμός 6αμηνου !

Last edited:
Δυστυχώς ο κόσμος έχει αρχίσει να φοβάται πλέων για πολύ πιο σημαντικά πράγματα απο τα χρήματα.

Και δεν υπάρχει κανείς να τους προστατέψει.

Το έχω ξαναγράψει.
Έχω γείτονα από Αλβανία που δεν δουλεύει.
Πήρε σπίτι καινούργιο ρετιρέ, αυτοκίνητο ακριβό, αυτοκίνητο και ο γιος του, μοτοσυκλέτα ακριβή κ.λ.π.
Κανένας τους δεν δουλεύει.
Όταν ήρθαν ήταν με το μισό βάρος και έμεναν σε παλιό και μικρό σπίτι ερείπιο.
Όλοι στη γειτονιά ξέρουμε ότι πουλάνε ναρκωτικά.
Πως τα βρίσκει, που τα διακινεί και πότε, κανείς δεν ξέρει.
Κάποια παιδιά πεθαίνουν εξ´αιτίας τους.
Τι μπορείς να κάνεις όμως;

γιατι μεσα στα λεωφορεια και στο ησαπ κυριως που ο αλλος λεει οτι εχω και ηπατιτιδα β ? και του λεει ενας αμα φιλε ειχες ηπατιτιδα β δεν θα επρεπε να κυκλοφορεις εξω και δεν θα σε αφηνανε απο το νοσοκομειο να βγεις εξω!!

Φίλε Μιχάλη, συμφωνώ μέ τίς παρατηρήσεις σου μέ μιά μικρή διαφοποποίηση..
Δέν φταίνε οί γύφτοι καί οί Αλβανοί γιά την μάστιγα τών ναρκωτικών.Τό γρανάζι τής διακίνησης καί εμπορίας μπορεί νά λειτουργεί υπό οποιανδήποτε "σημαία ευκαιρίας" μισθώνουν τά πολυεθνικά καρτέλ..χθές Έλληνες η Αιγύπτιοι, σήμερα Αλβανοί η Αφρικάνοι, αύριο ποιός ξέρει ποιός..
Άλλωστε σέ μιά χώρα "Benneton", όπως ή δική μας, θά πρέπει νά συνηθίσουμε σιγά σιγά στήν ιδέα πώς θά χάσουμε τήν πρωτοκαθεδρία σέ πάρα πολλούς ακόμα τομείς..

ΥΓ-Τί προτείνει ό σέφ γιά σήμερα, γιορτή τής Ορθοδοξίας, πού δέν τρώνε ούτε λάδι??

Πράγματι όλα ξεκινάνε από την έλλειψη του κράτους.

Αφού υπάρχει έδαφος είναι φυσικό να ευδοκιμούν τέτοιες καταστάσεις.

να ρωτήσω βρε παιδιά ..

αν ήταν νόμιμη η φούντα στην Ελλάδα, η κατοχή κάποιων γραμμαρίων ή η καλλιέργεια σε γλάστρα πχ στο σπίτι,

δεν νομίζετε οτι το ποσοστό των ατόμων που πέφτουν στα σκληρά ναρκωτικά θα ήταν μικρότερο ?

απ' όσο καταλαβαίνω, η φούντα πλέον είναι αντιεμπορικό προϊόν και δεν την προωθούν με συνέπεια να πασάρουν πολύ κόκα ή πρέζα !!!
κι αυτό γιατί η φούντα έχει όγκο και δεν μεταφέρεται εύκολα, με κίνδυνο να πέσει στην αντίληψη κάποιου όπως επίσης γιατί δεν έχει μεγάλα περιθώρια κέρδους.
συν οτι δεν προκαλεί εθισμό σε μόνιμη βάση όπως τα σκληρά ναρκωτικά και άρα πιθανόν χαμένη πελατεία και κατ' επέκταση λιγότερα κέρδη.

Δημήτρη η φούντα δεν καλύπτει αυτά τα δυστυχή άτομα.
Η τουλάχιστον δεν τα καλύπτει πλέον.Οσο για τον εθισμό,δυίστανται οι απόψεις.Ολοι από φούντα ξεκίνησαν και πήγαν παραπέρα.Εύκολα την απενοχοποιούν κάποιοι.

Είτε νόμιμη είτε παράνομη είναι η φούντα,τα σκληρά θα ζούν και θα βασιλεύουν.(Οπως και το νόμιμο αλκοόλ.!)
Και φυσικά θα πλουτίζουν πάντα κάποιοι από αυτές τις χαμένες ζωές..

ΥΓ-Τί προτείνει ό σέφ γιά σήμερα, γιορτή τής Ορθοδοξίας, πού δέν τρώνε ούτε λάδι??
Καλά λοιπόν, παρένθεση.
Σήμερα μέρα που είναι έχουμε αρακά, τυρί, ελιές, πιπεριές τουρσί και λίγο σκουμπρί καπνιστό κονσέρβας.
Όχι και να μη φάμε ούτε λάδι.
Ελπίζω ότι δεν θα θυμώσει ο Θεός αν φάμε σήμερα τα προαναφερθέντα.

Απ´όσο ξέρω όσοι ασχολούνται μόνο με το χασίς, κάποια στιγμή δεν τους ικανοποιεί η μαστούρα, είναι ανεπαρκής και θέλουν κάτι πιο δυνατό.
Και τότε προχωράνε στο επόμενο βήμα.
Κάτι σαν το τσιγάρο.
Ξεκινάς με ελαφρύ και μετά κάποιο διάστημα θέλεις λίγο πιο βαρύ για να το χορταίνεις πιο πολύ.

Νομίζω ότι ο Σπύρος Σούρλας λόγω της δουλειάς του ξέρει περισσότερα γι´αυτό.
Αν θέλεις Σπύρο διαφώτισέ μας.

Μην είμαστε διπρόσωποι.

Τόσα εκατομμύρια θάνατοι από το τσιγάρο και όλες οι κυβερνήσεις το κάνουν γαργάρα.

Όπου μιλάει το χρήμα.........

Καλά λοιπόν, παρένθεση.
Σήμερα μέρα που είναι έχουμε αρακά, τυρί, ελιές, πιπεριές τουρσί και λίγο σκουμπρί καπνιστό κονσέρβας.
Όχι και να μη φάμε ούτε λάδι.
Ελπίζω ότι δεν θα θυμώσει ο Θεός αν φάμε σήμερα τα προαναφερθέντα.

Τυρί;
:BDGBDGB53::BDGBDGB53::BDGBDGB53: