Σύκριση για 2 40''

TeDeV

New member
21 December 2008
53
Καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω μια 40αρα LCD οθόνη, και έχω μείνει με 2 λόγο τιμής

Samsung LE40A536
Sony KDL-40L4000

ποια απο τις δύο λέτε?

προσωπικά μου αρέσει η samsung εμφανισιακά περισσότερο. + ότι έχει καλύτερο contrast απο την sony.

να τι κανουν τα μαρκετινιστικα τα κολπα...τι καλυτερο κοντραστ...2.000:1?στην πραξη καμια διαφορα στο μαυρο.Απο κει και περα η sony ειναι ελαφρως καλυτερη.

πήγα στο πλαίσιο και τις είδα μαζί, η sony είναι πολύ φωτεινότερη. βλέπεις πράγματα που δεν βλέπεις στην samsung (χωρίς ρύθμιση τουλάχιστον) αλλά η samsung είχε πολύ ωραία χρώματα σε σχέση με την sony, αλλά όχι τόσο καθαρά όσο η sony. όντως συμφωνώ ότι η sony είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά μάλλον θα πάω για την samsung μιας και έχει και 100 ευρώ διαφορά

Απάντηση: Re: Σύκριση για 2 40''

πήγα στο πλαίσιο και τις είδα .....

Οι χώροι των καταστημάτων δεν είναι και ότι καλύτερο για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ζητάμε το τηλεκοντρόλ και να αλλάζουμε το 'Δυναμική' που παίζει σχεδόν σε όλες...γιατί στο σπίτι δεν νομίζω να παρακολουθεί κανείς με αυτή τη ρύθμιση.