Συλλογές στο TIDAL

sakiskar

New member
13 February 2013
56
Καλησπέρα, Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους.
Θέλω κάτι πολύ απλό που δεν μπορώ να κάνω.
Όταν προσθέτω ένα song σε μία συλλογή μου, αυτό πάει πάντα στο τέλος της λίστας. Θα μπορούσα να το βάλω κάπου στη μέση, για να έχω την σειρά που θέλω στη συλλογή ?
Αυτό βέβαια όταν αποφασίσω να κάνω αλλαγές σε μία λίστα.
Ευχαριστώ.

Στο edit μπορώ να αλλάξω τον τίτλο της συλλογής. Δεν βλέπω όμως, πως θα αλλάξω τη σειρά των songs.
Εξήγησε αν θές, ποιο αναλυτικά.

Δυστυχώς πατάω edit και δεν μου βγάζει την εικόνα αυτή που δείχνεις. Το μόνο που μου βγάζει είναι να αλλάξω το όνομα της λίστας. Γιατί γίνεται αυτό ? Κατέβασα το TIDAL πριν περίπου ένα μήνα. Δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει.
Κατά τύχη βρήκα το εξής. Χωρίς να πατήσουμε edit, όπως φαίνεται η λίστα πατάμε πάνω σε ένα song αριστερό κλικ με το ποντίκι και σύρουμε πάνω ή κάτω. Βγαίνει μια οριζόντια γραμμή που μας οδηγεί να το τοποθετήσουμε όπου θέλουμε.

Και στο Spotify που δείχνει εντιτ ,σάμπως τα αλλάζει??
Του αλλάζεις θέση πατάς αποθήκευση και όταν ξανανοιγεις την βιβλιοθήκη,το τραγούδι παραμένει στην θέση που ήταν!!!
Αλφαβητικά,μέχρι να παγώσει η κόλαση.
Εκτός και αν έχει και άλλο κόλπο, που μου διαφεύγει!!

Το Spotify δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Στο TIDAL όμως γίνεται όπως αναφέρω ποιο πάνω. Και μιλάω για εφαρμογή στον υπολογιστή.
Και αυτό που λέει ο φίλος economides, είναι σωστό και ισχύει για εφαρμογή σε κινητό.

Καλησπέρα αν κατάλαβα σωστά.
Αλλαγή της σειράς σε playlist μπορώ να κάνω με drag n drop το τραγούδι αλλάζοντας του θέση στον υπολογιστή τόσο spotify όσο και tidal.
Εμφανίζει μια πράσινη γραμμή στην νέα θέση όπως μετακινείτε στο tidal.
Κινητό samsung πριν κάνω edit βάζω την σειρά των τραγουδιών της playlist σε custom order.
Μετά επιλέγω edit και μεταφέρω το τραγούδι στην θέση που θέλω ακουμπώντας τις τελίτσες στα δεξιά του, μια δυο θέσεις.
Δεν μου εμφανίζει αυτόματα το save αλλά στον τίτλο της λίστας σβήνω το τελευταίο γράμμα και το ξαναγράφω.
Στην εικόνα φαίνεται το secrets of the american να έχει καλύψει το επόμενο τραγούδι όπως το μετακινώ προς τα κάνω
Μετά σώζω.
Στο spotify edit και πιο απλά μετακινώ πάνω κάτω, πιο smooth

1000006978.jpgScreenshot_20260105_203252_TIDAL.jpgScreenshot 2026-01-05 at 8.19.55 PM.png

Attachments

• 1000006980.jpg
    1000006980.jpg
    205.1 KB · Views: 3