ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ PANNY 37`PX7&PS3

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,198
ΑΘΗΝΑ
ο αδερφος μου εχει το ps3 και θελει να αγορασει το 37αρι πλασμα της panasonic.(hdready)
θα εχει προβλημα στην αναπαραγωγη blueray(σπασιματα εικονας)ή παιζει στα 720p και δεν εχουμε θεμα...?

ο αδερφος μου εχει το ps3 και θελει να αγορασει το 37αρι πλασμα της panasonic.(hdready)
θα εχει προβλημα στην αναπαραγωγη blueray(σπασιματα εικονας)ή παιζει στα 720p και δεν εχουμε θεμα...?

Αφου η Px7 δεν υποστηριζει 24p θεωρητικα θα εχει σπασιματα (Motion judder).

Καλυτερα θα του προτεινα να παρει μια 37αρα LCD που υποστηριζει 24p για να βλεπει και τα BR του και να παιζει και τα παιχνιδακια του.

Για παραδειγμα...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072161

και δεν παιρνει το ps3 παραμασχαλα να παει σε ενα μαγαζι να δει μονος του η τοσοι κατοχοι της PX στην Αθηνα υπαρχουν ....

Αφου η Px7 δεν υποστηριζει 24p θεωρητικα θα εχει σπασιματα (Motion judder).

Καλυτερα θα του προτεινα να παρει μια 37αρα LCD που υποστηριζει 24p για να βλεπει και τα BR του και να παιζει και τα παιχνιδακια του.

Για παραδειγμα...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072161

εχουμε καλες συστασεις γι`αυτην???

Απάντηση: Re: ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ PANNY 37`PX7&PS3

37"+hd υλικο δεν πανε μαζι,λογω μεγεθους και απο εστω δυομιση μετρα αποσταση.

αυτην ειναι γνωμη μου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ PANNY 37`PX7&PS3

37"+hd υλικο δεν πανε μαζι,λογω μεγεθους και απο εστω δυομιση μετρα αποσταση.

αυτην ειναι γνωμη μου.

δεν τον ενδιαφερει το 1080p,αλλα να βλεπει εστω "τυπικα" blueray...

κοιτα να δεις
εγω που εκανα δοκιμη με ps3 στην 42px70,δεν ειδα σπασιματα,(ισως ειναι τοσο ανεπαισθητο που δεν το προσεχεις)καποιος αλλος ειπε οτι ειδε σε πολυ γρηγορες σκηνες,σε καποιο ξενο φορουμ ισχυριζονται οτι δεχεται σημα κανονικα 24p,χωρις προβλημα.(?)
το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι το σπασιμο στην κινηση ειναι τοσο μικρο που δεν το προσεχεις(ισως αν ειχα ps3,θα μπορουσα να σου απαντησω με σιγουρια).

για αυτο προτεινα να το δει μονος του και απο κοντα.

υ.γοτι δεχεται σημα 1080/24p ειναι σιγουρο.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ PANNY 37`PX7&PS3

Oι Px7 και Px70 δεν δεχονται σημα 24p , σε ολες τις δοκιμες αναφερεται αυτο και ισχυει για ολες τις Panasonic πλην των καινουργιων PX80.

Ποσο motion judder βλεπει ο καθενας εξαρταται απο τα ματια του , το οτι θα υπαρχει ομως ειναι σιγουρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ PANNY 37`PX7&PS3

Oι Px7 και Px70 δεν δεχονται σημα 24p , σε ολες τις δοκιμες αναφερεται αυτο και ισχυει για ολες τις Panasonic πλην των καινουργιων PX80.

Ποσο motion judder βλεπει ο καθενας εξαρταται απο τα ματια του , το οτι θα υπαρχει ομως ειναι σιγουρο.

αντε παλι τα ιδια

αφου δωσαμε σημα 1080/24p απο το ps3 χωρις προβλημα,το δεχτηκε μια χαρα.:Banane0:

αυτο το ειχα ζητησει και απο τον vadergr να μου το επιβεβαιωσει πριν κανω εγω την δοκιμη.

οτι το δεχεται,το δεχεται αλλα τι το κανει δεν ξερω μαλλον 3:2 pulldown

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ PANNY 37`PX7&PS3

αντε παλι τα ιδια

αφου δωσαμε σημα 1080/24p απο το ps3 χωρις προβλημα,το δεχτηκε μια χαρα.:Banane0:

αυτο το ειχα ζητησει και απο τον vadergr να μου το επιβεβαιωσει πριν κανω εγω την δοκιμη.

οτι το δεχεται,το δεχεται αλλα τι το κανει δεν ξερω μαλλον 3:2 pulldown

μισο για να καταλαβω:

εαν της δωσουμε απο το ps3 720p,τι μας ενδιαφερουν τα 24p ,απο την στιγμη που η αναλυση μας ΔΕΝ ειναι 1920χ1080...??

γιατι κατα την γνωμη μου αποδιδει καλυτερα στα 1080p,αντι στα 720p.
αυτο ισχυει και απο upscalling DVD και απο το PS3 .
ας κανει μια βολτα στα μαγαζια να δει και να κρινει.