Συμβουλές γιά αγορά Panasonic (εκθεσιακό κομμάτι)

quarion

New member
17 January 2011
8
Γεία σας παιδιά,
Έχω βρεί μια Panasonic P42G15 στα 600e αλλά είναι εκθεσιακό κομμάτι.. Έχει παίξει για 6 μήνες κάθε μέρα με dvd επίδειξης άρα με έναν πρόχειρο υπολογισμό έχει γύρω στις 2000 ώρες λειτουργίας.
Την έχω δει και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα..
Διστάζω όμως να την αγοράσω λόγω του ότι είναι εκθεσειακό κομμάτι.

Οπότε αν μπορούσαν κάποιοι πιο έμπειροι να δώσουν καμμία συμβουλή για το εάν αξίζει το ρίσκο θα το εκτιμούσα πολύ..

Επίσης έχω βρεί και την G10 στα 550 πάλι εκθεσειακό κομμάτι. Υπερτερεί καμμία της άλλης ή είναι το ίδιο πράγμα (μιλώντας αποκλειστικά για ποιότητα εικόνας)?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μην αγοράσεις εκθεσιακή Plasma.Λυπήσου τα χρήματά σου.
Δεν ξέρεις τι έχει υποφέρει πάνω στο ράφι απ τον κάθε "περίεργο" :twoguns: , το στρώσιμο έχει πάει περίπατο και τέλος πάντων δεν στη δίνουν τσάμπα !
Τι πάει να πεί 600€ εκθεσιακή 42ρα,όταν με 699€ βρίσκεις σφραγισμένη 46ρα(S20) Μην τρελλαθούμε κιόλας :flipout:
Ψάξε να βρείς...."παρθένα" ή κάνε υπομονή μέχρι να αφιχθούν τα νέα μοντέλα.

Όσον αφορά την 46άρα δεν χωράει στο χώρο μου.. Οπότε μόνο μέχρι 42..
Ο μόνος λόγος που έχω μπει σε σκέψεις να αγοράσω εκθεσιακό κομμάτι είναι ότι η G10/15 έχουν πολύ καλές κριτικές και είναι πολύ ανώτερες από την u20 που βγαίνει στις ίντσες που θέλω.
Βασικά, η plasma που θέλω (βάση ποιότητας και χρημάτων που διαθέτω) είναι η u10 ή η s20 αλλά και οι δύο είναι εξαντλημένες (στον skroutz όσοι τις έχουν μετά από τηλέφωνo προκυπτεί οτι απλά έχουν "ξεχάσει" να βγάλουν το post..).

Οπότε όταν βρήκα την g10/15 μπήκα σε σκέψεις..

Πάντως στη θέση σου θα έδινα τα 99 παραπάνω για την 46S20 όπως προτείνανε οι συνφορουμίτες.
ΜΗΝ τις φοβάσαι τις ίντσες..

στο μολ τι έχουν στα 600 ευρώ 46s20??? η 42g... εντύπωση μου κάνει γιατί φίλος προχθές στον κοτσο βύρωνα ρώτησε και του είπαν μόνο u.

Όταν λέω ότι δεν χωράει το εννοώ.. Το σύνθετο μου παίρνει μέχρι 42άρα..
Απ΄ότι καταλαβαίνω όλοι λέτε να μην πάω για εκθεσιακό κομμάτι οπότε μάλλον θα περιμένω μπας και εμφανιστεί από το πουθενά καμμία καινούργια u10 ή s20..