Συμβουλες κατα την αγορα 360!

BigBang

New member
Παιδια μεσα στη βδομαδα λεω τελικα να παω να αγορασω xbox360 καθως με ενδιαφερει μια κονσολα για παιχνιδια παρα για ταινιες οπως ειναι το ps3 με το BR.Ετσι εχω μερικες αποριες πριν κανω την αγορα.

1) Να παρω την premium εκδοση απο το πλαισιο με 2παιχνιδια και 1 τιμονιερα?,η να παω για το elite(που ισως επειδη ειναι η last εκδοση μπορει να εχει και λιγοτερα προβληματα?)

2) Εχω ακουσει(δεν ξερω αν ισχυει) οτι η με την HDMI θυρα οτι σε μερικα παιχνιδια βγαζει πολυ μαυριλα.Αυτο συμβαινει γιατι το παιχνιδι δεν υποστηριζει 1080p ή TV φταει?Η TV μου εχει 2 θυρες HDMI και ειναι πανω απο 37ιντσες αν δεν κανω λαθος.

3) Τελος χειαζομαι απο ατομα που εχουν παρει 360 και γνωριζουν,τροπους με τους οποιους θα μπορεσω να προλαβω προβληματα που ισως μου εμφανιστουν νωρις απο τα πολλα game νωρις( οπως π.χ. υπερθερμανση η να μινει μεσα το cd και αλλα)

Αυτα τα λιγα :2thumb22sup: Οσοι μπορουν ας μου απαντησουν στα παραπανω,η ας με παραπεμψουν αλλου και να μου λυθουν οι αποριες,παρακαλω!

Ευχαριστω!

Το σημαντικο προβλημα του 360 ειναι η υπερθερμανση η οποια καταληγει στο γνωστο red ring of death!
Θα αγορασεις οπωσδηποτε την εκδοση που να γραφει στο αυτοκολλητο 175watt καταναλωση.ΜΗΝ παρεις αυτα με τα 203watt.

ΜΗΝ σε απασχολουν τα οποια προβληματα τυχον σου βγαλει!

Καλυπτονται ΟΛΑ απο την εγγυηση για 3 χρονια απο την αγορά!
Πάρε την version που σε συμφερει καλυτερα οικονομικά, αναλογα με τη χρηση που θα κανεις! :ernaehrung004:

(Και αν μπορεις κοιτα και αυτο που λεει ο vadergr παραπανω για τα 175 watt καταναλωση! ) :2thumb22sup:

http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?cPath=40_42&products_id=373
παρε αυτο και μην ρωτας τπτ .3 μηνες αμεση αντικατασταση απο το καταστημα και 3 χρονια απο την microsoft .κανε και ενα λογαριασμο στο xbox sky και θα εχεις οσα παιχνιδια υπαρχουν δωρεαν.ετσι εκανα και εγω και την βρηκα τρελα......

to na pareis xbox 360 einai sigoura kali kinisi,prosopika kaliteri apo to na pareis ps3,to poia ekdosi omos na pareis exartatai apo polous paragontes.proton posa hrimata diatheteis kai vevaia ti eidous hristis eisai.to mihanimataki tis microsoft einai ipervolika evelikto me tin enoia tou pos to ''xtizeis'' analoga me tis anages sou.ego protimisa tin "arcade" ekdosi (279 Euro) i opoia erxetai me tous neous epexergastes Falcon kai afto ehei na kanei me tin katanalosi revmatos pou einai 175W.episeis prosferei e3odo HDMI kai asirmato hiristirio+5 arcade paihnidia.i egiisi ishiei gia 1 XPONO kai me kapoia extra money epekteinetai gia allon ena.