Συμβουλές Σε Αγορά Τηλεόρασης 32"

Payne83

New member
27 April 2011
12
Καλησπέρα!

Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 32 ιντσών LG. Ειμαι ανάμεσα σε δυο. LG 32LD320 η LG 32LD420. Ξέρω οτι η 420 έχει καλύτερη ανάλυση 1920x1080 και 60000:1 αντίθεση σε σχέση με την 320 που έχει 1366x768 ανάλυση και 30000:1 αντίθεση. Κατι αλλο δεν είδα σαν διαφορά. Απλά η 320 αναφέρεται σε περισσοτερα sites σαν πολυ αξιόπιστη σε σχέση με την 420 που δεν εχω βρει να λένε παρα πολλά. Η 320 έχει και isf certification. Απλά σε 32 δεν ξέρω αν η διαφορα που εχουν σε ανάλυση θα φαίνεται και ιδιαίτερα.

Εσεις τι λέτε παιδιά? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον!

Δεν μας αναφερεις αποσταση θεασης και χρηση (τηλεοπτικο , DVD , κονσολα , PC κτλ).

Αυτα ειναι τα πιο σημαντικα που καθοριζουν ποια ειναι η καλυτερη τηλεοραση για την χρηση που την θελεις.

Σωστα δεν ανέφερα κάποια πράγματα. Θα χρησιμοποιειται για τηλεοπτικα κανάλια αναλογικά και ψηφιακά και για ταινίες DVD. Εχω ηδη Samsung dvd player HDMI. Απόσταση θέασης γυρω στα 2 μέτρα.

Aν μπορεις να ανεβεις λιγο στα λεφτα καλυτερη και απο τις δυο ειναι αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/263007/LG-42PJ550-42.html?keyphrase=LG+42PJ550

Αλλιως για τις δυο που αναφερεις και την χρηση που την θελεις η αναλυση δεν παιζει κανενα ρολο. Κοιτα και την Samsung 32C450.

Μάλιστα οπότε αν επιλέξω την LG 32LD320 που ειναι HD Ready και οχι Full HD όπως η 420 δεν θα δω διαφορά.

Για την LG+42PJ550 και πολυ μεγάλη μου πέφτει και πολλά τα λεφτά παραπάνω.

Και για την Samsung έχω ακούσει πολυ καλά λόγια. Οτι έχει πολύ καλό media player. Σαν ποιότητα εικόνας τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια με την 320 περίπου. Στην πραγματικότητα η Samsung όμως έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας?

Επειδη την εχω δει αρκετες φορες και με τηλεοπτικο σημα και μαλιστα σε σπιτι και οχι σε καταστημα νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο την 320. Σε LG καλυτερη απο την C450 ειναι η LD550 που εχει και 100 Hz αλλα δεν ξερω αν ξεφευγει στην τιμη για τα δικα σου δεδομενα.

Εψαξα για την Samsung 32C450 και διάβασα αρκετά καλά λόγια. Απλά έχω ένα θέμα με την αξιοπιστία της. Πολλά που έχω πάρει ναι μεν καλά αλλα δεν κρατησαν πολυ καιρό. Προσωπικό πρόβλημα δέν έχω κάτι με την εταιρία.

Οπότε εφόσον η LG 320 HD Ready δέν θα έχει καμία διαφορά με την LG 420 Full HD τότε θα πάρω μάλλον την 320 που την βρήκα με 299 στα Carrefour έναντι 345 της 420.

Το μονο που σκέφτομαι είναι μελλοντικα αν αλλάξει που όλο και κάτι θα αλλάξει αν χρειαστώ μια Full HD. Η διαφορά δεν έιναι και μεγάλη σε τιμη μεταξύ τους.

Γίνομαι λίγο ανυπόφορος με τισ ερωτήσεις αλλα το ψάχνω συνήθως μέχρι να καταλήξω σε κάτι.

Θα δω δηλαδη διαφορά στην ανάμεσα στην 550 και την 320? Γιατι πρίν λέγαμε οτι σε 32" δεν βλέπεις διαφορά μεταξύ HD Ready και Full HD.

Η 550 είναι Full HD και έχει και 100 Hz όπως είπες πρίν. Αν είναι να υπάρχει σημαντική διαφορά τοτε καταλήγω στην 550 με 360 ευρώ.

Θελεις να δωσεις οσο πιο λιγα γινεται παρε HD Ready με 50 Hz αλλα εφοσον εφτασες στα 345 δεν λεει να μην παρεις για 15 ευρω και 100 Hz.

Στα 100hz θα βλεπεις ανετα τα αθλητικα προγραμματα (κινηση)
Η Samsung εχει ενσωματωμενο player και κωδικοποιει το DTS ενω στην LG θα πρεπει να χακαρεις αλλά δεν θα παιζει DTS.

Μεχρι ποιο ποσο εισαι διαθεσιμος να δωσεις?

Εγινε Yperion ευχαριστω για τις συμβουλές. Θα δω να πάρω την 550 με 360 ευρώ.

Καταλαβαίνω τι λες tolisspi αλλα κατα πάσα θα πάρω την 550. Μέχρι 360 ευρώ όριο πλέον. Δεν θα δώσω παραπάνω.