Συμβουλή για αγορά Yamaha RX-V2067 Receiver

wolfmandim

Established Member
4 September 2007
292
Ανω Γλυφάδα
Γειά σας παληκάρια. Σχεδιάζω την άμεση αγορά του παραπάνω ραδιοενισχυτή.
Τον έχω βρεί στο χρώμα που τον θέλω (Titanium) στην Αγγλία κι έρχεται στα χέρια μου με 950 περίπου Ευρώ. Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1. Δεδομένου ότι ο ΦΠΑ στην Αγγλία είναι στο 20% ενώ στην Ελλάδα στο 23%, θα πληρώσω την διαφορά κατά την παραλαβή;
2. Τα διαδικαστικά της πληρωμής (?) της διαφοράς του ΦΠΑ τις αναλαμβάνει ο μεταφορέας ή θα τρέχω εγώ στα τελωνεία;

Παρακαλώ για εμπεριστατωμένη συμβουλή!
Ευχαριστώ!

λογικα οταν πας για την αγορα θα σου βγαλει αυξημενη τιμη οταν θα δηλωσεις την ελλαδα -δεν το κανουν ολοι παντως- οπως και να εχει αν βγει αυξημενη τιμη αυτη θα εμφανιστει απευθειας στην αρχικη χρεωση , δεν μπλεκεις με τελωνεια

Στειλε ενα μειλ με τις αποριες εκει που σκοπευεις να κανεις την αγορα.
Νομιζω η αποδειξη θα ειναι με φπα Αγγλιας οπως και η εγγυηση θα ειναι μονο για UK.

Απάντηση: Re: Συμβουλή για αγορά Yamaha RX-V2067 Receiver

Νομιζω η αποδειξη θα ειναι με φπα Αγγλιας οπως και η εγγυηση θα ειναι μονο για UK.

Και εγώ έτσι ξέρω ότι είναι. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση επαγγελματικού αφμ όπου έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις να το πάρεις χωρίς φόρους αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να τους καταβάλεις εδώ (πράγμα που δεν σε συμφέρει).

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα άλλο (διαφορά φπα κτλ) μιας και κάνεις αφορά από την ΕΕ.

Καλησπερα και εγω στο ψαξιμο ειμαι, ο 2067 στο apothema βγαινει 1035 μικρη η διαφορα!

Ετσι αν ειναι για 80 ευρω δεν αξιζει,αξιζει ομως η αγορα του 3067 απο αγγλια.
Γυρω στα 1300 ευρω με μεταφορικα.

Από exceptional av σου έρχεται με 750 λίρες + 30 λίρες μεταφορικά. Θα κάνει μια βδομάδα να έρθει και εγώ από εκεί τον πήρα. Μη στεναχωριέσαι για το ΦΠΑ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Άκυρο για τις 750 λίρες από τι είδα ανεβάσανε την τιμή στις 800 λίρες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Συμβουλή για αγορά Yamaha RX-V2067 Receiver

Από exceptional av σου έρχεται με 750 λίρες + 30 λίρες μεταφορικά. Θα κάνει μια βδομάδα να έρθει και εγώ από εκεί τον πήρα. Μη στεναχωριέσαι για το ΦΠΑ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Άκυρο για τις 750 λίρες από τι είδα ανεβάσανε την τιμή στις 800 λίρες.
1. Να υποθέσω ότι σου ήρθε με courier?
2. Και κάτι άλλο που το έχω ξαναρωτήσει, αλλά χωρίς απάντηση... Εχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα με το περιστροφικό Input Selector; Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα είχα στην κατοχή μου 2 ενισχυτές παλιότερων μοντέλων όπου κάθε φορά που γύριζα τον διακόπτη έκανε "σκρατς" και απομόνωνε το ένα κανάλι (περίμενα μέχρι και 3 μήνες για επισκευή/ανταλλακτικά).

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Συμβουλή για αγορά Yamaha RX-V2067 Receiver

1. Να υποθέσω ότι σου ήρθε με courier?
2. Και κάτι άλλο που το έχω ξαναρωτήσει, αλλά χωρίς απάντηση... Εχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα με το περιστροφικό Input Selector; Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα είχα στην κατοχή μου 2 ενισχυτές παλιότερων μοντέλων όπου κάθε φορά που γύριζα τον διακόπτη έκανε "σκρατς" και απομόνωνε το ένα κανάλι (περίμενα μέχρι και 3 μήνες για επισκευή/ανταλλακτικά).

Μου ήρθε με dpd και μετά με acs που είναι ο συνεργάτης της dpd στην Ελλάδα. Έκανε μια βδομάδα να έρθει. Σε αυτήν την τιμή όμως τον δίνουν και άλλα καταστήματα όπως το hifix.
Σου έχω απαντήσει και στο άλλο θέμα, δεν έχω παρατηρήσει το "σκρατς" που λες. Κάνω εναλλαγή μεταξύ playstation pc και wii και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συμβουλή για αγορά Yamaha RX-V2067 Receiver

Μου ήρθε με dpd και μετά με acs που είναι ο συνεργάτης της dpd στην Ελλάδα. Έκανε μια βδομάδα να έρθει. Σε αυτήν την τιμή όμως τον δίνουν και άλλα καταστήματα όπως το hifix.
Σου έχω απαντήσει και στο άλλο θέμα, δεν έχω παρατηρήσει το "σκρατς" που λες. Κάνω εναλλαγή μεταξύ playstation pc και wii και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ!